Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Povestea emoționantă a tânărului prins călare la Iași,care mergea cu mâncare la maternitate să-şi vadă soţia şi bebeluşul nou născut

Tânărul Sergiu Ion Ciobotariu din comuna Răducăneni, a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a fost surprins călare prin centrul orașului Iași.Bărbatul a spus că din cauza restricțiilor impuse de ordonanța militară nu a găsit niciun mijloc de transport în comun pentru a putea ajunge la Iași, la maternitate, pentru a-și putea vedea pruncul nou născut.

“Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima dată m-a oprit un echipaj de Poliție. Le-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu într-un interviu acordat pentru Bzi.

“Am fost plecat la muncă… În fiecare zi plec la muncă cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare.Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, a mai spus tânărul.

Tânărul a mers călare aproape 50 de kilometri până la maternitatea din Iași.El spune că nu a avut bani de taxi pentru a merge să-și vadă copilul.Odată ajuns în oraș, a fost oprit de un echipaj de Poliție care l-a luat la întrebări.Acesta le-a explicat polițiștilor că trebuie să ajungă la maternitate să își vadă copilul nou-născut și soția, motiv pentru care polițiștii nu i-au dat amendă și l-au lăsat să plece doar cu un avertisment.În plină epidemie de coronavirus, tânărul nu a avut voie să intre în spital, dar i-a lăsat soției mâncarea adusă de acasă și un pachet de scutece și a plecat înapoi.

Sergiu are două fete și un băiat și câștigă aproximativ 30 de lei pe zi, pentru a-și putea întreține familia.Acum construiește încă o cameră, una mai rezistentă, pentru ca cei trei copii și soția să ducă o viață mai bună.Cătălin Moroșanu a rămas impresionat de povestea tânărului și a decis să-i sară în ajutor,iar de acum va face toate demersurile pentru ca tânărul și familia lui să aibă o casă adevărată.

loading...

Add comment