Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O femeie adevărată nu are nevoie de banii tăi. Ea vrea iubire, timp şi atenție…

Atât de mulți bărbați cred că femeile își doresc doar bani, mașini și daruri scumpe.Dar femeia potrivită, care se respectă dorește timpul, efortul, pasiunea, onestitatea, loialitatea, zâmbetul bărbatului.Acest gen de femeie vă va cere să fiți un umăr pe care poate plânge ori de câte ori viața devine prea copleșitoare.

Da. Poți să-i cumperi toate darurile luxoase și bijuteriile pe care inima i le dorește. Da, i-ai putea oferi cea mai bună casă pe care ingineria modernă trebuie să o ofere.Ai putea să-i oferi cele mai fashion mașini și cele mai scumpe gadget-uri disponibile pe piață.Probabil că i-ai putea oferi un cont bancar fără limită.Ai putea să faci toate aceste lucruri pentru a arăta cât de mult înseamnă pentru tine, dar nu o va aprecia la fel de mult ca atunci când alegi să-i dai timpul și dragostea ta.Toate aceste daruri sunt minunate, dar o femeie care se respectă nu-i va păsa de aceste obiecte materiale atât timp cât nu are timpul tău.Este o fată care ar renunța cu plăcere la toate bijuteriile fanteziste dacă ar însemna că ar putea petrece mai mult timp cu tine. Nu va accepta nici una dintre mașinile scumpe dacă ar însemna că va trebui să lucrezi ore suplimentare doar pentru a-ți plăti cotizațiile. A avea bani este minunat, dar banii pot veni și pleca.

Timpul este ceva ce nu poate fi negociat. E ceva ce ți se dă o singură dată, și trebuie să profiți cât mai mult de el.Nu este ceva care poate fi cumpărat sau vândut. Timpul este prețios și o femeie bună știe că acesta este cel mai prețios lucru pe care cineva îl poate da vreodată unei alte persoane. De aceea, dacă dă șansa de a alege între timp și bani, va alege timpul în fiecare moment. Pentru că odată ce totul a fost spus și terminat, banii nu vor fi ceea ce vă unește împreună, este momentul în care alegeți să investiți în relația care o face util.Perspectiva de a avea un viitor frumos cu o mulțime de bani nu va fi nimic în comparație cu perspectiva de a avea un viitor frumos, cu o mulțime de atenție nelimitată în relație și dragoste în același timp.

Femeia care se respectă va renunța de bună voie la toate bogățiile din lume dacă ar însemna că veți fi întotdeauna dispus să o ascultați ori de câte ori are nevoie să vorbească.Puteti lua cele mai pline excursii in cele mai luxoase locuri din lume si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la aceasta. Ai putea să-i arunci cele mai extravagante petreceri și să-ți umpleți casa cu toți oamenii bogați din lume. Dar, în cele din urmă, niciuna din acestea nu va fi la fel de importantă pentru ea ca și dragostea ta.Asta face totul.Ea poate să trăiască fără banii tăi, dar nu ar putea trăi niciodată o viață fără dragoste.

loading...

Add comment