Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

La sfârșit, fiecare bărbat regretă că a pierdut femeia care l-a așteptat să-și bage mințile în cap

Sper că nu credeți prostiile din filmele de la Hollywood în care femeia care este îndrăgostită de tine va rămâne credincioasă prin orice.Ea va aștepta și vă va aștepta să vă dați seama ce doriți de la viață, să vă construiși cariera sau să încercați să vedeți ce altceva este acolo până când în cele din urmă decideți să vă așezați alături de ea și să trăiți fericiți împreună.

Ei bine, pare minunat nu? Dar realitatea este diferită.În zilele noastre, o femeie vă va oferi o șansă.Poate o a doua, a treia chiar în rare cazuri a cincea șansă.Dar, când ea decide că nu mai meriți, ea este foarte hotărâtă. Și nu puteți face nimic pentru a-și schimba părerea.Vedeți, femeile vă pot oferi multe șanse, mai multe decât poate meritați.De ce? Pentru că ele de multe ori se îndrăgostesc de potențialul pe care îl vâd în cineva.O femeie crede în tine când tu nu o faci.Ea crede că poți să te conformezi abilităților tale și că într-o zi te ve schimba și vei fi un bărbat mai bun pentru ea.Acesta este principalul motiv pentru care multe femei rămân în relații toxice.

Dar atunci când o femeie își dă seama că a oferit destule șanse, nu se va mai întoarce înapoi.Pentru că, atunci când pentru o femeie se termină, se termină total.Odată ce o femeie va gusta frumusețea vieții fără tine în ea, pierzându-și timpul și drenându-și energia – își va închide fereastra de oportunități pentru tine.Și oricât de mult veți încerca să o câștigați devenind un bărbat mai bun, nu o puteți aduce înapoi.Ea, îndepărtându-se de tine înseamnă că, în cele din urmă a decis să se ridice pentru ea însăși.Dar,ține minte-tu ai fost cel care a forțat-o să ia această decizie.

Vei regreta că ai pierdut această femeie care a fost alături de tine.Te-a susținut, a crezut în tine și a stat lângă tine când nimeni nu era acolo.Vei regreta că ai pierdut-o atunci când vei întâlni alte femei care te vor iubi la început, dar odată ce îți vor vedea defectele, aceastea vor pleca din viața ta.Și în acele momente vei realiza în sfârșit, ce ai avut.Ai avut o femeie de calitate, care stătea lângă tine, care făcea totul pentru tine, care te susținea și te iubea din toată inima.Și tu ce ai făcut? Ai lăsat-o să plece. Nu știai ce ai până nu ai pierdut-o.

loading...

Add comment