Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iată cum un bărbat pierde o femeie care dorea doar să iubească și să fie iubită.

Pierderea unei femei iubite te face să realizezi că dragostea poate fi cu adevărat o sabie cu două tăișuri.Ne poate face să ne simțim atât de conectați în mod unic la lume și să ne umple inimile.De asemenea, ne poate tăia inimile în bucăți, lăsând emoția dureroasă să se scurgă pentru mult timp.Pierderea unei femei din viața ta este dureroasă. Adesea, te întrebi pe tine însuți și crezi că această persoană pe care ai pierdut-o, a lăsat o gaură în viața ta care nu poate fi niciodată umplută.

Indiferent dacă este în primele etape ale unei relații sau de ani de zile, nu este neobișnuit ca femeile să-și piardă interesul pentru partenerul lor de sex masculin.Cea mai mare tendință este atunci când băieții nu vorbesc despre sentimentele lor sau despre orice potențiale probleme ale relației. Se pare că femeile nu doresc acest lucru. În schimb, își doresc un partener la care să se adreseze și să se poată încrede.Ai încetat să o respecți ca persoană? Îi arunci părerile înapoi în față sau nu te deranjezi să ceri părerea ei cu privire la problemele care vă afectează pe amandoi? Atunci cu siguranță toate aceste lucruri vor duce mai devreme sau mai târziu la destrămarea relației.E doar o chestiune de timp.

Bărbații își neglijează regulat promisiunile. Femeilor nu le plac bărbații care risipesc cuvinte.Acest lucru provoacă un sentiment de incertitudine în viitor – și aceasta este nevoia de bază a oricărei doamne, unul dintre motivele pentru care, de fapt, căuta un partener. Dacă un bărbat nu vorbește serios despre cuvintele sale, o femeie își va pierde rapid interesul și încrederea.Uneori, femaia pur și simplu nu vrea să explice nimic. Din diferite motive. Nu vrea să-l jignească sau din motive pe care el nu le înțelege.Într-un cuvânt, a luat o decizie de a opri romantismul. Și nu știe cum să-l informeze despre asta.Iar femeia decide să se evapore din viața lui pur și simplu fără motiv.

Continuă să fii dulce cu ea, continuă să comunici, continuă să fii susținător, să te uiți în continuare la ea, să fii tipul pasionat și condus … pentru că dacă încetezi să fii partenerul cu care s-a întâlnit cândva, nu te mira dacă nu mai vrea să aibă de-a face cu tine.

loading...

Add comment