Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Balanță

In Dragoste, Balanța este una dintre cele mai romantice semne ale zodiacului. Un nativ Balanță este îndrăgostit de ideea de a iubi pe cineva și de a fi iubit. Ei sunt atât de nerăbdători să-și împărtășească viața, încât uneori se grăbesc să intre într-o relație emoțională înainte de a fi pregătiți pentru ea. Balanța este semnul relațiilor și al căsătoriei. El are mare nevoie de dragoste și de multe ori nu se simte complet pâna nu se angajează într-o relație serioasă pe termen lung. Când se îndrăgostește, ei vor da mult de la sine, făcând tot ce le stă în putință pentru a-și mulțumi partenerul.

Balanța trebuie să fie apreciată, chiar adorată uneori. Ei răspund bine la admirație și nu pot auzi niciodată suficient despre calitățile lor cele mai bune. Ei iubesc lucrurile mai fine din viață și au standarde ridicate. Ei preferă toate lucrurile legate de romantism, cum ar fi florile, bomboanele, șampania, călătoriile. Ei doresc o poveste de dragoste perfectă în orice fel. Elegant și fermecător, cu un sens estetic rafinat, nativul Balanta se va bucura de plăcerile vieții cu partenerul său.

Balanța apreciază corectitudine, dreptatea și armonia. Se așteaptă ca relațiile lor să fie echilibrate, cu o dăruire și asumare egală. Acest lucru este foarte important pentru sănătatea și bunăstarea unei relații cu o Balanță. Balanta vrea ca experientele sexuale sa fie romantice si senzuale, cu o legatura mentala puternica intre ei si partenerul lor. Crearea unui mediu romantic va face Balanța să se simtă mai bine în pat și vor fi mai aventuroși și creativi atunci când fac dragoste.

Nativul din zodia Balanță este foarte sociabil și stăpânește foarte bine arta comunicării, așa că partenerul trebuie să fie pe măsura așteptărilor sale.  Acest nativ dorește un partener mai mult pentru intelect decât pentru fizic, cineva care să îi ofere echilibru și armonie.

loading...

Add comment