Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
legenda-mamei

Legenda mamei-îngerul pregătit de Dumnezeu pentru fiecare în parte

Mama este cea mai altruistă persoană din această lume care începe să-și iubească copiii chiar înainte de a veni pe această lume. Nimic nu poate fi comparat cu dragostea unei mame în această lume, deoarece este cea mai pură formă de iubire. Mama este ca un înger pentru copilul ei.Pentru fiecare copil, mama lui are un loc special în inima lui, deoarece este prima persoană pe care copilul o vede după naștere. Acesta este motivul pentru care un copil și o mamă au o legătură specială între ei. Dar nu toți oamenii sunt suficient de norocoși să aibă dragoste de mamă în viața lor din multe motive. Cei care au mama cu ei trebuie să o iubească și să o respecte.

Mama este cel mai mare dar pentru un copil de la Dumnezeu. Este mama care își iubește mereu copiii fără să aștepte nimic de la ei în schimb. Nu va fi greșit să spunem că femeile sunt în mod inerent mame bune, dar își dau seama de puterea dragostei de mamă atunci când devin mamă. O mamă poate face orice pentru a-și proteja copilul și este sprijinul principal al copilului. Ea nu numai că sprijină moral copilul, ci și pregătește copilul să fie o persoană mai bună în viață.

Legenda mamei spune că un prunc, înainte de a se naște se întâlnește prima dată cu Dumnezeu.Acesta îi spune lui Dumnezeu:„Dumnezeul meu, eu sunt atât de mic și fragil, cum mă voi descurca în lumea asta mare?” Iar Dumnezeu îi răspunde:„Copilul meu, pentru tine am pregătit acolo un înger.Acesta o să te apere de rele, fii fără grijă!”.S-a lăsat liniștea în ceruri și venea vremea când bebelușul trebuia să plece în lume.Înainte de pleca, el a întrebat:„Doamne, cum se numește îngerul pe care mi l-ai pregătit?”.Iar Dumnezeu i-a răspuns:„Numele nu e important…pentru că tu îi vei spune mama…”.

Dragostea mamei este cea mai pură formă de iubire din această lume, iar Mama este cea mai mare binecuvântare pentru un copil de la Dumnezeu. În calitate de copil, este responsabilitatea noastră să prețuim sacrificiul și eforturile mamei noastre, deoarece tot ceea ce își dorește este îmbunătățirea copilului ei. Suntem foarte norocoși să avem o mamă în viața noastră și trebuie să ne respectăm mama. Ar trebui să-i oferim toată fericirea și dragostea pentru că ea merită toate acestea în schimbul dragostei ei altruiste pentru noi.

loading...

Add comment