Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un studiu constată că pisicile se gândesc la noi ca fiind părinții lor.

Contrar credinței populare, pisicile pot forma legături puternice cu stăpânii lor la fel ca și alte animale de companie.Un studiu a constatat că pisicile au abilități social-cognitive și, la fel ca bebelușii, pisica ta te poate vedea ca părinte și poate crea un sentiment de atașament puternic.Pentru a satisface curiozitatea tuturor iubitorilor de pisici,vom explica în continuare de ce pisicile se gândesc la stăpânii lor, ca la un părinte.

Majoritatea pisicilor au nevoi sociale. Se pot împrieteni cu alte animale și pot comunica prin felul lor cu ele.Ele încearcă, de asemenea, să socializeze și să creeze legături cu oamenii. De fapt, unii experți spun că pisicile cred că și noi suntem pisici. Mai mari decât ele, dar totuși pisici. Te văd ca pe o familie.Ele se simt atașate de stăpâni, ca fiind un membru al familiei.Încearcă să se implici în tot ceea ce faceți și să creeze un sentiment de atașament.

Conform unui test realizat, dacă vă aflați într-o cameră cu pisica dvs. și o lăsați doar 2 minute, acestea vor începe să se simtă mai stresate și nesigure. Pisicile care se simt nesigure au mai multe șanse să alerge și să se ascundă. Nivelurile lor de stres vor fi reduse odată ce te vei întoarce și te vei reuni cu ei. Un procent ridicat de pisici se simt instantaneu mai sigure atunci când sunt alături de stăpânii lor. Majoritatea pisicilor își aleg stăpânii ca fiind primă sursă de securitate, la fel cum fac copiii cu părinții lor.

Chiar dacă nu arată sau nu pare atât de evident, pisicii tale îi pasă cu adevărat de tine.Ele au diferite moduri de a vă arăta iubirea.Poate că se joacă cu șnurul de la papuci, te zgărie sau clipește la tine. Cu siguranță noi îi vedem pe copiii noștri blănoși ca și membri ai familiei, dar ei ne văd în același mod sau suntem doar, așa cum sugerează unii, servitori de pisici care fac porunca stăpânilor noștri blănoși? Ei bine, pisicile noastre știu că suntem familia lor.Și nu mai trebuie să ne îndoim de acum de acest lucru.

loading...

Add comment