Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Am eliminat din viața mea, oamenii care nu au timp pentru mine, și m-am simțit ușurată.

Cu toții ducem vieți incredibil de aglomerate și, uneori, lucrurile sunt mai agitate decât de obicei și este greu să găsești timp pentru toată lumea.Așa că, nu-ți pierde timpul cu cineva care nu își face timp pentru tine.Oricât de ocupat ar fi, oricât de agitate ar fi zilele sale, își va face timp dacă vrea. Își va face timp dacă îi pasă, orice altceva este o scuză.

Nu-ți irosi mesajele cu cineva care le ignoră și nu îți răspunde în câteva ore sau uneori chiar zile.Nu-ți pierde timpul dorind să știi cum este și cum a mers ziua lui dacă nu te întreabă despre cum ești și despre cum a fost ziua ta. Nu-ți pierde zilele gândindu-te la cineva care nu are timp să se gândească la tine.Nu-ți pierde timpul pe cineva ale cărui acțiuni nu coincid cu cuvintele sale. El îți vorbește dulce într-o zi și îți trădează încrederea în ziua următoare. El îți face promisiuni, dar nu se ține de ele niciodată.Un om care îți spune ceva într-o zi și își schimbă părerea a doua nu este cel care te merită.

Nu-ți pierde timpul cu cineva care nu îți acordă „noapte bună” înainte de somn.Nu-ți pierde timpul cu cineva care nu vă vorbește despre lucrurile care sunt importante pentru el.Cu cineva care păstrează secrete față de tine.Dacă ar fi sigur că dorește să fii o parte semnificativă a lumii sale, ți-ar spune orice.Nu-ți pierde timpul cu cineva care face zece pași înapoi când lucrurile devin cu un pas mai grave.Nu-ți pierde dragostea cu cineva care nu simte același lucru pentru tine.

Nu-ți pierde timpul cu cineva care nu este sigur de tine. Dacă ar fi sigur, ar găsi timp pentru tine.Ar face un efort.Nu te-ar lăsa niciodată să te afli într-o situație în care chiar trebuie să te întrebi dacă este potrivit pentru tine sau nu.Nu-ți pierde timpul, pentru că ai putea fi cu altcineva. Cu cineva care nu te face niciodată să îți îndoiești sentimentele. Cu cineva care știe cine este și unde stă cu tine. Cu cineva sigur despre tine, atât cât ești sigur despre el. Acesta este tipul la care ar trebui să-i acorzi timpul.Restul, trebuie eliminați cu siguranță din viața ta.Te vei simți mult mai ușurată!

loading...

Add comment