Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Lasă trecutul în urmă,trăiește fiecare clipă a prezentului și pășește cu toată încrederea spre viitor.

Cu toții ar trebui să fim recunoscători pentru trecutul nostru.Fie pentru momentele bune cât și pentru cele provocatoare, pentru că toate au dus la formarea a cine suntem noi astăzi.Fii recunoscător pentru momentele grele din trecutul tău, recunoscător pentru lecții, recunoscător pentru puterea pe care ți-a dat-o. Dar apoi, decide că viitorul tău este mai important.Renunță la orice negativitate față de trecutul tău, de oameni sau de evenimente și concentrează-te pe construirea celui mai mare viitor al tău.Trăiește fiecare clipă a prezentului și pășește cu toată încrederea spre viitor.

Lasă trecutul în urmă, astfel încât să te poți concentra asupra viitorului.Trebuie să renunți la durerea ta din trecut. Lupta ta. Povestea ta.
Nu pentru că nu era important. Doar pentru că viitorul tău, viața ta prezentă este mult mai importantă.Vedeți, nu vă puteți schimba trecutul. A te ține de râvne nu te va duce niciodată unde vrei să fii.A te ține de ceva ce nu poți schimba este nebunie.Trebuie să-i dai drumul ca să poți trăi.Vedeți, cred că Dumnezeu ne dă doar ceea ce avem puterea să depășim.Cred că Dumnezeu ne dă doar ceea ce avem nevoie pentru a deveni puternici.Durerea prin care am trecut, lupta prin care am trecut, a fost necesară ca eu să fiu cine sunt astăzi.

Nu poți avea curaj dacă nu a trebuit să lupți prin frici.Nu poți avea putere dacă nu a trebuit să te trezești mereu de când viața te bate.Nu poți avea compasiune fără suferință.Nu îi poți ajuta pe alții dacă nu te-ai simțit neajutorat.Tu ești autorul poveștii tale.Lasă întunericul trecutului tău în urmă.Așadar, te poți concentra pe lumina viitorului.Viitorul tău luminos.A fi capabil să te împaci cu trecutul tău va necesita o muncă semnificativă. Dacă întâmpinați dificultăți la trecerea dintr-un trecut dureros, nu vă opuneți căutării îndrumării profesionale.

Faptul este, însă, că nu poți schimba ceea ce s-a întâmplat deja, dar îți poți schimba viața pentru a avea un viitor mai bun pur și simplu prin schimbarea a ceea ce te concentrezi.Este timpul să privești viitorul cu speranță și entuziasm și să faci un pas înainte în viața pe care trebuie să o ai!

loading...

Add comment