Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Te rog sa mai rezisti putin.Universul are un plan minunat pentru tine.Totul va trece.

Indiferent de problemele, dezamăgirile noastre, fie că este vorba de parteneri, de familie sau de prieteni, coleg la locul de muncă, cel care ne-a trădat încrederea sau a complotat împotriva noastră, trebuie să ne amintim că deasupra unui nor greu de fulgere puternice și ploaie persistentă, există un cer albastru frumos și soarele strălucește puternic.Un alt lucru la care trebuie să acordăm atenție este că totul în viață este o lecție și chiar ceea ce ne-a făcut să suferim sau să plângem, ar trebui să luăm aminte pentru că vom maturiza și vom deveni oameni mai puternici, mai încrezători și gata să ne continuăm drumul.

Știu că dezamăgirile și durerile dor prea mult, dar te rog să mai reziști puțin.Nu știi ce să faci, unde să mergi, cu cine să vorbești, nu poți dormi, te plimbi prin casă, te uiți pe fereastră, te așezi pe canapea și nu îți vine somnul.Da, toate acestea se întâmplă dar, la un moment dat, totul va trece.Apoi, crede-mă, îți vei amintit de acea situație, vei simți rușine și vei mulțumi pentru că acea persoană sau situația te-a ajutat să devii ceea ce ești azi. De multe ori trebuie să ne lipsească unele lucruri pentru a face altele mult mai bune. Tine minte asta!

Căutarea cultivă noi valori, alte moduri de a privi viața, vei fi mai tolerant, vei dobândi mai multe cunoștințe despre tine și despre lucrurile din jurul tău.Cunoașterea este apărare și sigur că se va apăra odată cu căderea în unele capcanele pe care le putem găsi întotdeauna în mijlocul drumului.Aceste sentimente se pot reflecta foarte negativ în mintea ta și corpul tău și fără să-ți dai seama că poți pierde adesea mari oportunități care îți poate schimba complet viața.Totul este trecator in viata.Fiind mai detaşaţi, ne putem bucura mai mult de fiecare moment, conştienţi fiind că toate lucrurile şi evenimentele sunt trecătoare.Furtuna se va opri la un moment dat și pe cerul tău va apărea cel mai frumos curcubeu.

loading...

Add comment