Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Infidelitatea nu se iartă

Infidelitatea este foarte comună, este la tot pasul. Cel puțin 20% dintre cupluri – și probabil mult mai mult, în funcție de locul în care ați stabilit limita – sunt necredincioși soțului / soției.A fi iertat pentru infidelitate pur și simplu nu este ușor. Dar mulți oameni ai căror soț iartă , tot nu cred că sunt iertați.

„Avem o tendință puternică să nu credem partenerul nostru atunci când ne spune că suntem iertați”, spune Mons Bendixen, profesor asociat la Departamentul de Psihologie.

A fi înșelat este unul dintre cele mai grave sentimente posibile. Majoritatea celor apropiați vă vor spune să puneți capăt relației și să nu oferiți o a doua șansă, dar acest lucru ar putea fi un sfat greșit.Poate fi greu să ierți, mai ales dacă partenerul tău a încălcat cel mai solemn jurămint de căsătorie.Surprinzător, infidelitatea nu este neapărat fatală pentru o relație. Cu o comunicare, o terapie și o dorință de a renunța, multe cupluri o depășesc. Cât de ciudat ar părea, în unele cazuri, procesul de vindecare poate face o relație mai puternică.Infidelitatea doare.Pentru că, dacă îți amintești, cândva îi spuneai persoanei de lângă tine că o iubești.Apoi, o trădezi.Cum mai poate fi iertat acest lucru? Ei bine, infidelitatea nu se iartă.Ea se uită, pentru a încerca să treci mai departe și să dai o nouă șansă relației.Nu e ca si cum te impiedici si gata, ai inselat. Sunt multe etape prin care treci ca să ajungi acolo.Infidelitatea este o alegere, nu o greseala. Iar dacă persoana de lângă tine alege să te însele, în loc să comunice cu tine, să-ți spună ce-l doare și ce-l frământă, ce te face să crezi că nu o va face și a doua oară?

În cele din urmă, este decizia ține de fiecare în parte.Dacă mai vrea să fie cu acel cineva, după ce l-a făcut să sufere în acest mod și dacă mai are rost ca relația să continue după toate acestea.însă, aveți mare grijă la ce decizie luați. S-ar putea să vă pară rău mai încolo că ați iertat pe cineva, care, poate mai tărziu vă dați seama că nu merita să o faceți.

loading...

Add comment