Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu este totul, să știți. Banii se pierd într-o zi, oamenii te uită și pleacă, dar Dumnezeu rămâne veșnic lângă tine…

Dumnezeu este totul pentru noi.El ne iubește și El are un plan bun pentru viața noastră.El vrea să vă binecuvânteze, astfel încât să puteți îndeplini planul și scopul Lui …, astfel încât să vă puteți bucura cu adevărat de viața voastră.Problema este că, uneori, ne lipsește ceea ce vrea Dumnezeu să facă în viața noastră, deoarece mergem la oameni, așteptându-ne să ne ofere ceea ce avem nevoie, în loc de Dumnezeu.Însă, oamenii te uită și pleacă, dar Dumnezeu rămâne veșnic lângă tine.El va avea grijă de tot ceea ce ne privește și să răspundă tuturor nevoilor noastre.

Poate că adesea ne regăsim în situația în care căutăm iubirea cu orice preț.Ne simțim singuri și avem nevoie de cineva să ne iubească.Vrem să simțim iubirea, să o aveam, și să fie a noastră fără ca nimeni să ne-o poată lua.Și poate chiar atunci nu o găsim și ea pare să se ascundă de noi.Ei bine, o vorbă din popor spune că toate lucrurile se întâmplă la locul potrivit.Iar iubirea vine exact atunci când te aștepți mai puțin.

Banii se po pierde, azi poți fi bogat, mâine sărac.Nu poți să știi niciodată ce îți rezervă viața, atunci când poate te aștepți mai puțin. De asemenea, oamenii sunt trecători în viața noastră.Astăzi ei pot fi alături de tine și mâine pleacă.Însă, Dumnezeu te ține de mână de fiacre dată, chiar dacă tu nu-l vezi.El rămâne veșnic alături de noi. Călătoria noastră prin viață va fi marcată de o succesiune de probleme și dificultăți, dar Dumnezeu ne va îndruma spre calea cea bună.Când treci prin ape … Când treci prin foc. Va fi greu, dar veți reuși. Aceasta este o promisiune de la Dumnezeu! Aceasta este și puterea lui Dumnezeu.

Cel mai bun mod de a ne aminti mereu de acest lucru este de a ne aminti de ceea ce ne promite Cuvântul lui Dumnezeu atunci când vine vorba de El fiind mereu prezent în viața noastră. Iată în continuare cinci scripturi care ne asigură că Dumnezeu este întotdeauna cu noi.

Iosua 1: 9 „Fii puternic și curajos. Nu te speria și nu te dezamăgi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine oriunde te duci.”

Isaia 41:10 „Nu te teme, căci sunt cu tine; nu te dezamăgi, pentru că eu sunt Dumnezeul tău; te voi întări, te voi ajuta, te voi păstra cu mâna dreaptă a mea”.

Deuteronom 31: 6 „Fiți puternici și curajoși. Nu vă temeți și nu vă temeți de ei, căci Domnul, Dumnezeul vostru, este cel care merge cu voi. El nu vă va părăsi și nu vă va părăsi.”

Matei 28:20 „Învățându-i să observe tot ce ți-am poruncit. Și iată, sunt cu tine mereu, până la sfârșitul veacului.”

Evrei 13: 5 „Păzește-ți viața liberă de iubirea de bani și te mulțumești cu ceea ce ai, pentru că el a spus:„ Nu te voi părăsi niciodată și nu te voi părăsi ”.

loading...

Add comment