Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia puternică nu cerșește dragoste, nu forțează și nu se umilește.Ea doar pleacă.

Știu că fiecare femeie s-a regăsit în următorul scenariu de întâlnire cu un bărbat la un moment dat din viața ei:A cunoscut un tip. Îi plăcea lui. Părea că i-a plăcut și ei. Au mers la o întâlnire. Scânteile zburau peste tot și se simțea din ce în ce mai sigură că a cunoscut dragostea vieții sale.A fost totul frumos până a realizat că s-a îndrăgostit de el și și-a imaginat un viitor împreună. Apoi, dintr-o dată, el a decis să părăsească conexiunea și să dispară de pe fața Pământului.S-a întrebat ce s-a întâmplat și spera în secret că va reveni și își va cere scuze. Se agăța cu disperare de speranța că își va da seama ce a pierdut, pentru că nu voia să înfrunte realitatea oribilă, că el nu a fost în ea în primul rând.

Există nenumărate exemple de situații în momentul în care decideți că iubiți pe cineva și să vă lăsați garda este momentul în care decide să nu mai sune.Este normal să te enervezi și să vrei să mergi la casa lui să-i spui ce tâmpit este și cât de prost este să te lase baltă.Dar, nu fi acea femeie.Mai degrabă, fii o femeie care ia un indiciu și părăsește momentul în care se simte subestimată.Pentru că femeile puternice nu cerșesc. Pleacă din momentul în care se simt nedorite.

Viața este prea scurtă și există o mulțime de alți pești în mare pentru a ne bloca de băieți care nu ne apreciază.Femeile puternice știu ce își doresc de la viață. Nu există nici o îndoială de sine sau o ezitare, dacă vor ceva, o obțin. Ele nu se bazează pe ceilalți pentru a-și îndeplini dorințele.Nu au nevoie de cineva pentru a cunoaște fericirea.Nu tolerează atunci când cineva o tratează prost.

Femeile puternice se iubesc și se respectă pe ele înșiși. Ele își stabilesc standarde ridicate și nu fac niciodată alegeri care nu respectă cine sunt.Ele știu că o relație este formată din componente emoționale și fizice, deci este dificil să echilibrezi totul uneori. Știu că dragostea poate răni prea mult uneori. Ele știu că atunci când iubesc un tip care nu mai împărtășește aceleași sentimente, este mai bine să pleci.Și de aceea nu cerșesc niciodată dragoste. Ele pleacă doar din momentul în care nu se mai simt iubite.

loading...

Add comment