Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu toți cei care sunt drăguți cu tine sunt prietenii tăi.

Oamenii vin în viața noastră și pleacă din mai multe motive diferite. Unii devin prietenii noștri de-a lungul vieții. Unii rămân cunoscuți. Unii devin colegi de lucru, iar alții se conectează cu noi la un nivel mai profund.Unii îi întâlnim din întâmplare, alții ne schimbă viața și ne inspiră să devenim oameni mai buni. Unii vin în viața noastră pentru a ne învăța o lecție importantă, ne frâng inimile și pleacă.Și apoi, mai există oameni care se pricep atât de bine să se prefacă că sunt prietenii noștri, încât va fi destul de dificil pentru noi să ne dăm seama dacă sunt prieteni adevărați sau prieteni falși.

Acești oameni se ascund de obicei în spatele măștii unor prieteni buni și loiali, în timp ce își ascund în secret adevărata față.Cu toate acestea, chiar dacă spectacolul pe care l-au susținut este destul de convingător, nu este întotdeauna atât de greu să faci diferența dintre ei și prietenii tăi adevărați.Un prieten fals nu ar putea face niciodată ceea ce face un prieten adevărat, oricât ar încerca.

Prietenii adevărați păstrează legătura cu tine.Vor să știe ce se întâmplă în viața ta. Pentru că le pasă cu adevărat de tine.Când cineva nu te place, dar se preface că e prietenul tău, o simți. O simți în felul în care comunică cu tine și în modul în care împărtășesc lucrurile cu tine. Un prieten adevărat vă sună pentru a vă auzi vocea. Dar un prieten fals … singurul motiv pentru care te sună este să ceară o favoare.

Prietenii adevărați sunt foarte atenți cu secretele noastre.Un prieten adevărat nu te-ar trăda niciodată împărtășind tuturor cele mai profunde secrete ale tale.Nu ar face niciodată nimic pentru a rupe încrederea pe care o ai în ei. Dar, pe de altă parte, un prieten fals îți va promite că secretele tale sunt în siguranță cu ei și la câteva minute, vor spune tuturor celor cunoscuți.

Prietenii adevărați te acceptă și te iubesc pentru ceea ce ești cu adevărat. ei te iubesc așa cum ești.Prietenii adevărați știu felul în care bate inima ta. Îți cunosc greșelile, îți cunosc părțile rele și tot te iubesc oricum.Ceva pe care prietenii falși nu l-ar putea face niciodată.

Prietenii adevărați te încurajează necondiționat și te susțin la fiecare pas.Dacă prietenii adevărați sunt întotdeauna acolo lângă tine pentru a te ridica atunci când nu ai puterea să faci asta singur, prietenii falși fac exact opusul. Te împing în jos, te descurajează și te fac să te simți lipsit de valoare.Nu este chiar atât de greu să faci diferența. Este vorba despre modul în care te fac să te simți oamenii din viața ta.

loading...

Add comment