Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care toți banii din lume nu le poate cumpăra

„Banii nu au făcut niciodată omul fericit și nici nu îl va face; nu există nimic în natura lor pentru a produce fericire. Cu cât mai mult are cineva cu atât vrea mai mult ” – Benjamin Franklin

Când ajungeți la o anumită vârstă, începeți să realizați importanța banilor. În timp ce este adevărat că „banii nu pot cumpăra fericirea”, aceasta oferă cel puțin o anumită securitate. A fi sărac nu este niciodată un punct pe care cineva încearcă să-l atingă.Mulți oameni care devin extrem de bogați cresc adesea în gospodării sărace, ceea ce le întărește hotărârea de a nu mai retrăi experiența.

Nu este nimic în neregulă cu a avea bani în sine. Mulți oameni bogați au lucrat cu sârguință pentru a obține succesul necesar acumulării bogăției. Este prioritizarea acumulării de bani cu orice preț, care este problema. În această persecuție neîncetată, mulți oameni își dau seama că banii nu sunt, și niciodată nu vor fi, răspunsul la ceea ce face o persoană fericită.

Dacă aveți nevoie de alte dovezi, uitați-vă la cei din Hollywood, California. Câți actori, actrițe, cântăreți și interpreți am văzut complet distruși din cauza drogurilor, alcoolului, depresiei și a altor dependențe? Robin Williams, unul dintre cei mai buni actori și comedianți din toate timpurile, s-a sinucis din cauza depresiei și dependenței de droguri. Williams a fost extrem de bogat și a avut foarte mult succes, dar bogăția nu a fost suficientă pentru marele interpret.

5 lucruri pe care banii nu le pot cumpăra bani

„Banii nu au făcut niciodată omul fericit și nici nu va face; nu există nimic în natura ei pentru a produce fericire. Cu cât mai mult are cineva cu atât vrea mai mult ” – Benjamin Franklin

Când ajungeți la o anumită vârstă, începeți să realizați importanța banilor. În timp ce este adevărat că „banii nu pot cumpăra fericirea”, aceasta oferă cel puțin o anumită securitate. A fi săracă nu este niciodată ceva pe care cineva încearcă să-l atingă. Mulți oameni care devin extrem de bogați cresc adesea în gospodăriile sărace, ceea ce le întărește hotărârea de a nu mai retrăi experiența.

Nu este nimic în neregulă cu a avea bani în sine. Mulți oameni bogați au lucrat cu sârguință pentru a obține succesul necesar acumulării bogăției. Este prioritizarea acumulării de bani cu orice preț, care este problema. În această persecuție neîncetată, mulți oameni își dau seama că banii nu sunt, și niciodată nu vor fi, răspunsul la ceea ce face o persoană fericită.

Dacă aveți nevoie de alte dovezi, uitați-vă la Hollywood, California. Câți actori, actrițe, cântăreți și interpreți am văzut complet distruși din cauza drogurilor, alcoolului, depresiei și a altor dependențe? Robin Williams, unul dintre cei mai buni actori și comedianți din toate timpurile, sa sinucis – atribuit depresiei și dependenței de droguri. Williams a fost extrem de bogat și de succes, dar bogăția nu a fost suficientă pentru a-și cruța viața pe marele interpret.

În mod evident, banii nu pot cumpăra fericirea. Ce altceva nu poate cumpăra banii? Iată o listă cu încă 10 lucruri pe care banii nu le poate cumpăra.

1. DRAGOSTEA
Banii pot cumpăra pofta, atracția și puterea, dar nu pot cumpăra dragostea. Acest lucru se datorează faptului că dragostea este ceva intim, ceva inimaginabil,ceva misterios. Banii nu sunt niciunul din aceste lucruri. Banii sunt pur și simplu o metodă de schimb, nici mai mult, nici mai puțin. Sunt folosiți pentru a plăti un produs sau un serviciu, confortul și luxul său,nici una din ele nu caracterizează ceea ce oamenii cu adevărat au nevoie.

2. ADEVĂRUL
Bani pot fi capabili să cumpere influență, dar adevărurile sunt cele mai influente din toate. De multe ori banii sunt cheltuiți pentru a împinge convingeri sau o agendă, și pot fi cheltuiți chiar și pentru a crea o cercetare părtinitoare pentru a susține o opinie. Și de multe ori, banii câștigă pe termen scurt.
În cele din urmă, indiferent cât de mulți bani sunt cheltuiți pentru a înăbuși sau a șterge adevărul, va fi întotdeauna dezvăluit în cele din urmă.

3. TIMPUL
Fiecare minut care trece este un moment în care nu te vei mai întoarce niciodată; esti un minut mai aproape de a muri. Aceasta este menită să fie morbidă sau deprimantă, dar adevărată. Viața noastră începe să se estompeze din momentul în care ne-am născut.În ciuda tuturor progreselor științifice și medicale, nu există nicio modalitate practică de a prelungi semnificativ viața. Cei extrem de bogați au cheltuit nenumărate sume de bani în încercarea de a-și extinde viețile doar pentru a afla că mor în jurul aceleiași vârste ca oricine altcineva.Nici o sumă de bani nu va putea să întoarcă ceasurile înapoi.

4. SĂNĂTATEA
În timp ce, cu siguranță, este adevărat că banii pot cumpăra asistență medicală și medicină, aceasta nu poate înlocui sănătatea naturală după ce a dispărut. În același timp, activitățile precum exercițiul fizic, medicina preventivă și auto-îngrijirea naturală costă puțin până la nimic.

Este aproape deprimant să vezi cum celebritatile cheltuie sume scandalos de mari in incercarea zadarnica de a pastra lor „frumusetea naturala”. În primul rând, îmbătrânirea este frumusețea naturală; ridurile sunt frumusețea naturală; părul gri este frumusețea naturală.

5. PRIETENII ADEVĂRAȚI
Posesia de bani poate atrage cu siguranță oamenii care doresc să fie prieteni, dar nu garantează o prietenie adevărată. Cei mai mulți prieteni adevărați se iubesc unul pe altul … și ce am discutat despre bani și dragoste? Același concept se aplică aici.
Prietenii adevărați și de durată sunt cei de acolo în timpul „boom-ului” și sunt încă acolo. Banii și posesiunile nu contează pentru prietenii adevărați, ci persoana ta contează.

loading...

Add comment