Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubește-ți părinții, așa cum sunt ei, au făcut tot ce au crezut că este bine pentru tine

Astăzi exiști pe această lume, datorită părinților.Orice ai fi în ziua de azi, oricând ești în picioare este doar din cauza lor. Până ați fost suficient de maturi pentru a avea grijă de sine și de a fi suficient de mari pentru a lua deciziile dvs., ei au fost implicați în nutriția și îndeplinirea nevoilor dumneavoastră.

Părinții ți-au arătat pentru prima dată ce este dragostea adevărată.
Urmărindu-ți părinții pe măsură ce ai crescut, ai ajuns să înveți ce este cu adevărat iubirea.

Lor le pasă mai mult de noi decât le pasă de ei înșiși.
Te întreabă întotdeauna unde te duci, cu cine te agăți și cum îți merge ziua, pentru că le pasă – nu pentru că vor să te conducă absolut bine. Ei vor să crească cu tine și să construiască acea relație care va dura o viață, dacă ai înceta să le închizi.

Ei nu te-au părăsit niciodată. Părinții tăi au fost cei care s-au ridicat în toiul nopții doar pentru a te ține când te-ai simțit singur. Nu te-au lăsat acolo să plângi, te-au mângâiat din cauza bucuriei prețioase pe care le-ai adus în inimile lor.

Ei te ascultă întotdeauna. Atunci când ziua ta a fost groaznică, ei ascultau fiecare cuvânt care îți ieșea din gură. Când ziua ta a fost minunată, ei au ascultat emoția din vocea ta transformându-se într-o poveste de o oră și treizeci de minute.

Ei se roagă pentru binele tău. Nu sunt doar acei oameni pe care îți spun: „da, mă voi ruga pentru tine”. Ei doresc tot ce este mai bun pentru viața ta și cred în puterea rugăciunii de a reține aceste virtuți pe care dorești să le urmărești.

Bunurile materiale nu au valoare în viață, amintirile petrecute lângă cei dragi sunt mai de preț și ne încălzesc sufletul de fiecare dată când trecem printr-un moment greu.De aceea trebuie să-ți prețuiești părinții atât timp cât ei sunt în viață și să ai grijă de ei, deoarece ei la rândul lor au făcut tot ce au crezut că este bine pentru tine și pentru viitorul tău.

loading...

Add comment