Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Nu poți fi mereu puternică.Sunt momente în viață când simți că nu mai poți, fă o pauză, adună-ți puterile, și ridică-te”

Știu că credeți că este responsabilitatea dvs. să fiți întotdeauna puternică.Simți că este de datoria ta să rămâi bine.Nu vrei ca nimeni să-și facă griji pentru tine. Și nu vrei mila nimănui.Ei bine, viața nu este întotdeauna perfectă.Perfecțiunea este ceva la care ne visăm cu toții.Cu toții ne dorim o viață perfectă, fără lipsuri și greutăți.

Viața nu este întotdeauna ușoară – dar vă ajută dacă vă amintiți că obstacolele din calea dvs. sunt acolo pentru a vă testa și pentru a vă ajuta să creșteți.Pentru a vă ajuta să fiți mai puternic.Prin depășirea obstacolelor, vă dezvoltați noi abilități și noi modalități de a gestiona ceea ce vă iese în cale mai departe în viață.Dacă nu ați avut niciodată o problemă în viața dvs, cum ați fi capabil să faceți față? Sunt momente în viață când simți că nu mai poți, dar asta nu trebuie să te oprească din drum.Gândirea pozitivă este mai mult decât simple gânduri. Este un stil de viață. Este o alegere.

Sunt momente în viață când simți că nu mai poți, momente în care simți că viața ta este goală, în care simți că nu mai ai nicio speranță, că te îndrepți spre nimic în viață, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți.Nu renunța atunci când viața devine grea. Esti mai puternic decat crezi, chiar dacă nu poți fi mereu.Când viața devine copleșitoare, renunțarea se simte ca un lucru ușor de făcut. Când lucrurile nu funcționează, este ușor să-ți pierzi entuziasmul. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când apar gânduri negative și începeți să credeți că lucrurile nu vor fi niciodată mai bune.Dar, a renunța nu este o soluție.

Eșecul este o parte normală a vieții.Este imposibil să obțineți succes în viață fără să experimentați eșecul.Dacă credeți că inteligența, munca grea și pasiunea pentru viață vă vor salva de înțelegerea eșecului, vă înșelați, așa că nu vă deranjați să încercați să rezistați.Trebuie să vă dați seama că eșecul este o parte normală a vieții.Toată lumea a eșuat la ceva. De fapt, cei mai de succes oameni din lume au eșuat de multe ori.Nu poți fi mereu puternic. Adună-ți puterile, ridică-te și nu uita că aceasta este doar o piatră de pe drumul tău către măreție.

loading...

Add comment