Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Gândește pozitiv.Spune lucruri frumoase.Fă bine altora.Totul se întoarce

Acest citat exprimă importanța pozitivității.Există un adevăr real în el.Dacă propovăduiești pozitivitatea, aceasta îți va fi returnată. Și nu necesită atât de mult efort. Gândește pozitiv – dați-le altora beneficiu de îndoială, asumați-le intenții bune în ceilalți și aveți intențiile corecte.Concentrează-te asupra lucrurilor bune.Situațiile provocatoare și obstacolele sunt o parte a vieții noastre.Atunci când vă confruntați cu ele, concentrați-vă asupra lucrurilor bune, gândiți pozitiv, indiferent cât de mici sau aparent nesemnificative par.Gândirea pozitivă nu înseamnă că ești cu nasul pe sus și ignori situațiile mai puțin plăcute ale vieții.Gândirea pozitivă înseamnă doar că abordezi neplăcerea într-un mod mai pozitiv și mai productiv.Dacă gândurile care îți trec prin cap sunt în mare parte negative, perspectiva ta asupra vieții este mai probabil pesimistă. Dacă gândurile tale sunt în mare parte pozitive, ești probabil un optimist – cineva care practică gândirea pozitivă.

Spune lucruri drăguțe – Oferă complimente, exprimă aprecieri pentru o muncă bine făcută și încadrează criticile într-un mod constructiv. Fă bine altora – Când încercăm să facem bine pentru cei din jurul nostru, fie prin gândire, sentiment sau faptă, deschidem automat calea către propria noastră fericire.Acesta este motivul pentru care este atât de important să fim atenți la modul în care gândim, simțim și acționăm. Trebuie să reținem că ceea ce facem are puterea de a schimba consecințele pe care le vom confrunta în viitor.Sunt concepte simple, dar efectele lor sunt masive și totul se întoarce cu adevărat.Fie că ai nevoie de impulsul tău, fie că îți place să ridici oamenii din jurul tău, există o oportunitate imensă de impact atunci când răspândești pozitivitatea.

Efectul bumerang sau „Teoria acțiunii” ne spune că „fiecare cauză are efectul său și fiecare efect are cauza ei”. Acesta este motivul pentru care gândurile, sentimentele și acțiunile pozitive ne revenesc într-un mod favorabil. Când acestea sunt negative, se întâmplă contrariul.

Tot ceea ce facem altora, ne facem noi înșine într-un fel. Cheia este să lăsăm acțiunile noastre bune să se hrănească de la sine și nu ceea ce obținem în schimb sau ceea ce am obținut în trecut.Așa că împărtășește darul pozitivității cu cineva astăzi – gândește pozitiv, spune lucruri frumoase, fă bine altora și totul se va întoarce.De fapt, să facem un pic din asta în fiecare zi!

loading...

Add comment