Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oameni care ne arată că schimbarea începe cu tine însuți

„Toți se gândesc să schimbe lumea, dar nimeni nu se gândește să se schimbe pe sine.” – așa sună un citat foarte celebru de Leo Tolstoi.
Majoritatea oamenilor vor să schimbe lumea pentru a-și îmbunătăți viața, dar lumea ar trebui să se schimbe începând de la fiecare.Toată lumea are o părere despre ceea ce este greșit în lume, totuși puțini vor face ceva pentru a-și îmbunătăți propriile vieți.Este ușor să atragem atenția asupra a ceea ce este greșit în lume, deoarece la un nivel este frustrant să observi aceste condiții și să stai înapoi în timp ce au loc.Tot ce trebuie să facem fiecare dintre noi, este să acordăm mai multe atenție mediului și omenirii.

1. 225.718 de anvelope au fost scoase de la Osborne Reef din largul coastei din Florida.

2. Acest voluntar curăță zăpada de pe podul public de la Bowl & Pitcher din Spokane, SUA.

3. O participantă la un maraton a alergat 19 km cu un cățel pe care l-a luat de pe marginea drumului. După maraton, ea l-a adoptat.

4. În fiecare sfârșit de săptămână, acest copil vine în parcul local pentru a ridica gunoiul și a recicla lucrurile rămase pe sol.

5. Această doamnă atârna fulare într-o intersecție aglomerată din chicago, în timp ce vortexul polar dă târcoale.

6. Acest polițist se asigură că pisicuța traversează drumul în siguranță.

7. „Nu am observat că mi-am pierdut mănușile ieri. Un străin le-a gășit și mi le-a pus așa, pe mașină. Mulțumesc! ”

8. Un om cu suflet mare a construit această casă minunată pentru pisici fără stăpân, astfel încât să poată păstra căldura iarna.

9. Samuel, un tânăr în vârstă de 12 ani, colectează și donează pături pentru persoanele fără adăpost. A strâns peste 5.000 de pături în ultimii ani.

10. Afară era frig și ploua, ala că niște oameni cu suflet mare au adus pisica înăuntru.

 

11. Această fetiță în vârstă de 7 ani își taie părul ca să-l poată dona.

12. De Ziua Îndrăgostiților, acest domn minunat, aduce văduvele pensionare de la azilul de bătrâni la restaurant și le oferă cadouri și flori.A făcut asta în ultimii 5 ani.

13. Acest bărbat a fost fotografiat pe un pod din Praga de către un turist.Era foarte frig afară, iar el și-a folosit singura pătură pentru a-și încălzi câinele.Un adevărat act de dragoste.

14. Angajata unui supermarket și-a luat pauză pentru a ajuta un bătrân să-și ducă acasă cumpărăturile.

15. Un bărbat a oprit în trafic și a ajutat un străin să-și tracteze mașina gratis.

loading...

Add comment