Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Siropul de morcovi și miere, eficient pentru eliminarea tusei și curățarea plămânilor

Tusea este poate cel mai enervant lucru, pe lângă suflarea nasului, cu care răceala obișnuită te va irita.Te-ai săturat de acest lucru? Ei bine, din fericire există un vechi sirop de casă care vă va ajuta să îndepărtați flegma și să vă vindecați tusea.Secretul stă în morcovi.Datorită conținutului său ridicat de antioxidanți, leguma pe care o ignorăm de obicei s-a dovedit că ajută diabeticii, precum și suferința de hipertensiune.

Pentru a prepara acest sirop nu ai nevoie decât de jumătate de kilogram de morcovi, apă și 3-4 linguri de miere.Totuși, este important să verificați calitatea mierii. Unele produse comerciale sunt realizate cu siropuri și zaharuri rafinate. S-ar putea să aibă aceeași textură, dar calitatea nutrienților lor este destul de scăzută și nu face mare lucru pentru sănătatea ta.Chiar dacă costă puțin mai mult, cel mai bine este întotdeauna să alegi miere 100% organică.Mai întâi, spălați bine morcovii, tăiați-i în bucăți mici și puneți-le într-o oală umplută cu apă.Se lasa sa fiarba pana cand morcovii sunt moi.Apoi, scoateți morcovii și zdrobiți-i cu o furculiță.Apoi, pune piureul într-o sticlă de sticlă și amestecă cu lingurile de miere.În cele din urmă, acoperiți recipientul și lăsați să stea cel puțin o zi înainte de a consuma.

Luați aproximativ 3 linguri de sirop de morcov de casă pentru început, pentru a începe procesul de vindecare. Remediul funcționează bine atât pentru adulți, cât și pentru copii.Dacă siropul vi se pare prea dulce, îl puteți amesteca cu o jumătate de cană de apă călduță.Acest remediu natural nu este destinat persoanelor care au probleme cu glicemia. Mierea tinde să agraveze astfel de condiții.Siropul de morcovi și miere oferă o mulțime de substanțe nutritive și are o aromă plăcută.Majoritatea siropurilor pentru tuse conțin culoare artificială, aromă artificială și conservanți. Acest remediu fără toxine funcționează la fel de bine și are un gust mai bun decât orice sirop din comerț.

Morcovii sunt bogați în nutrienți, conțin vitamine sănătoase A, C și K, precum și niveluri ridicate de potasiu.Experții au concluzionat cu multă vreme în urmă că vitamina A joacă un rol important în infecția și menținerea suprafețelor mucoasei, cum ar fi plămânii. De asemenea, vitamina C area reputația de a stimula sistemul imunitar.

loading...

Add comment