Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ghimbir, lămâie și usturoi cu apă. Rețeta care a dat peste cap lumea medicinei.

Este incredibil ce beneficii uimitoare are această băutură simplă și ieftină pentru sănătatea noastră. Conține vitamina C, calciu, magneziu, pectină și limonen, care au efecte neprețuite.Iată câteva minuni care le face acest amestec:

  • 1. Ajută digestia.
  • 2. Curăță și detoxifică corpul.
  • 3. Întineresc îmbătrânirea pielii și vindecă rănile mai repede.
  • 4. Ajută la scăderea în greutate.
  • 5. Stimulează sistemul imunitar.
  • 6. Amestecul ajută la normalizarea florei intestinale.
  • 7. Echilibrează nivelul pH-ului.
  • 8. Îmbunătățește energia și starea de spirit.
  • 9. Împrospătează respirația.


Pentru a prepara acest amestec avem nevoie de opt căței de usturoi, o rădăcină de ghimbir, două lămâi și patru litri de apă.Curățăm de coajă ghimbirul și usturoiul. Apoi, tocăm usturoiul în bucăți mici, lămâia o tăiem bucățele, cu tot cu coajă și le punem toate într-un blender și le amestecăm bine.Turnăm apoi într-o oală cei 4 litri de apă și peste punem amestecul din blender. Lăsăm la fiert, iar când începe să dea în clocot, luăm vasul de pe foc și-l lăsăm se să răcească.Strecurăm sucul și îl punem la rece. Se consumă zilnic amestecul, cu minim 2 ore înainte de prima masă. Începeți să consumați această băutură zilnic cel puțin timp de două săptămâni și veți rămâne uimiți de rezultate. Veți rămâne sănătoși și vă veți simți plini de energie.

Acest trio magic a făcut multe furouri. Este o combinație gustoasă de ingrediente care sunt atât liniștitoare, cât și revigorante. Când vă simțiți lipsiți de energie sau aveți nevoie de căldură într-o zi rece, acest amestec simplu și natural este ceea ce aveți nevoie. Consumul de lămâie, ghimbir și usturoi ar putea crește imunitatea și are atât de multe beneficii suplimentare pentru sănătate. S-a demonstrat că ghimbirul reduce foamea, ceea ce poate ajuta oamenii să slăbească. Lămâia este o sursă bogată de vitamina C și antioxidanți, ambele având proprietăți de stimulare a imunității. Ghimbirul are, de asemenea, proprietăți de stimulare a imunității și poate proteja împotriva bacteriilor.

loading...

Add comment