Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pregateste-ti picioarele pentru sandale – N-ai nevoie de timp mult, doar un sfert de ora si esti gata.

În sfârșit este vară! Înainte de a vă strecura picioarele în șalpi sau sandale, nu uitați că picioarele noastre au nevoie de o îngrijire mai specială.Iată câțiva pași pentru ca picioarele să arate și să se simtă pregătite pentru sandale pentru vară.

Bai de picioare cu bicarbonat de sodiu și oțet.
Bicarbonatul în combinație cu oțetul relaxeaza picioarele umflate și elimină acumulările de grăsime. Într-un lighean mic se toarnă 1 pahar de oţet de vin, se adaugă 2 linguri de bicarbonat de sodiu şi se țin picioarele în acest amestec, măcar 15 minute.

Bai de picioare cu bicarbonat de sodiu și lapte.
Acest amestec este foarte eficient în tratarea picioarelor crăpate și uscate. Se bagă picioarele într-un litru de lapte călduţ, timp de 5 minute, după care se masează uşor călcâile şi tălpile cu bicarbonat de sodiu. Alte câteva minute, picioarele se țin iar în laptele cald şi când se scot, se tamponează cu un prosop moale. Ritualul se repetă de 2 ori pe săptămână.

Bai de picioare cu bicarbonat de sodiu și argilă.
Acesta este un remediu ideal pentru pielea uscată a picioarelor și calozități precum și pentru hrănirea plăcii unghiale. Pentru a face o astfel de băiță trebuie să diluați 4 lingurițe de lut alb și 2 de bicarbonat în 2 litri de apă.

Bai de picioare cu bicarbonat de sodiu și sare de mare.
Această baie e perfectă pentru a înmuia pielea. Dizolvați câte 2 linguri de bicarbonat de sodiu și sare de mare în 2 litri de apă. Baia de picioare nu trebuie să dureze mai mult de 7-8 minute.

Bai de picioare cu bicarbonat de sodiu și uleiuri esențiale.
O asemenea baie tonifiază, hidratează și înmoaie pielea picioarelor. Puteți folosi orice ulei esențial care vă place, dar înainte de a-l adăuga, acesta trebuie dizolvat în ulei de măsline sau în spirt.

loading...

Add comment