Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Suc de aspirină și lămâie pentru pielea tânără și frumoasă

În acest articol vă vom împărtăși 3 rețete minunate pentru măști de față, care vă vor ajuta să scăpați rapid de riduri și să vă întineriți pielea.

Cea mai bună parte este că nu sunt scumpe și sunt foarte ușor de preparat.

Aspirina poate fi găsită în aproape fiecare trusă de prim ajutor, deoarece este unul dintre cele mai frecvente medicamente din lume. De obicei, o luăm atunci când ne confruntăm cu o durere de cap teribilă sau când observăm primele simptome ale unei răceli. Este un analgezic, dar este adesea folosit pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge. Potrivit experților, acest medicament este extrem de eficient și util datorită ingredientului puternic din compoziția sa – acid salicilic.

În afară de faptul că aspirina este un remediu excelent pentru multe boli, poate fi folosită și pentru vindecarea și întinerirea pielii.

Masca cu lămâie și aspirină
3 comprimate aspirină
3 linguri suc de lămâie
Pregătire:
Tot ce trebuie să faceți este să măcinați aspirina. Apoi amestecați aspirina zdrobită cu suc de lămâie pentru a face o pastă.

Aplicați pasta rezultată pe față și lăsați timp de 10 minute. Spălați-vă fața cu apă călduță.

Mască cu miere, iaurt și aspirină
5 comprimate aspirină
2 linguri. miere
1 lingură iaurt
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele. Înmuiați o bucată mică de cârpă în apă curată și încălziți-o la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Apoi scoateți țesutul din cuptorul cu microunde și puneți-l pe față timp de zece minute. Porii se vor deschide și astfel masca va fi mai eficientă. Înainte de a aplica masca, asigurați-vă că vă uscați fața. Aplicați amestecul pe față timp de 30 de minute. Apoi spălați cu apă călduță și aplicați cremă hidratantă. Veți observa efectul uimitor imediat după prima utilizare.

Masca cu aspirină și apă:
3 tablete de aspirină
3 linguri de apă caldă

Mod de preparare:
Se amestecă aspirina cu apă și se amestecă până se formează o pastă groasă.Aplicați masca pe față și lăsați-o zece minute. Apoi clătiți cu apă călduță.
Sursa: batranete.com

loading...

Add comment