Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 citate motivaționale pentru zilele în care te simți trist și deprimat.

Mulți dintre noi trecem prin perioade în care întâmpinăm probleme pentru a continua.Gândiți-vă la gânduri pozitive pentru a crea căi noi și mai pozitive.Unul dintre cele mai rele lucruri legate de depresie este sentimentul că ești singur. Oricine a trecut prin așa ceva ar trebui să știe că nu este singurul, că și alții au fost acolo.Indiferent dacă vă confruntați cu o zi tristă sau treceți printr-o fază mai proastă, iată în continuare câteva citate motivaționale pentru a vă ajuta să mergeți mai departe.

 1. Cea mai mare glorie nu o dobândești atunci când ești doborât, ci atunci când te ridici după ce ai căzut.
 2. Oamenii sunt ca vinurile.Cu timpul, fie devin mai buni, fie se transformă în oțet.
 3. Optimismul este credința care conduce la realizare.Nimic nu poate fi făcut fără speranță și încredere.
 4. Am învățat că poți continua încă mult timp duce ce ai spus că nu mai poți.
 5. Succesul înseamnă a fi în stare să mergi din eșec în eșec, fără să-ți pierzi entuziasmul.
 6. Asumă-ți riscul! Viața întreagă e un risc.Cel ce merge cel mai departe e cel dispus să îndrăznească.
 7. Cheia succesului este aceea de a-ti concentra mintea asupra lucrurilor pe care ţi le doreşti să se întample, nu pe cele de care iţi este frică.
 8. Vor exista întotdeauna oameni care te vor răni, aşa că trebuie să-ţi păstrezi încrederea şi doar să ai mai multă grijă în cine te încrezi a doua oară.
 9. Poți fi descurat de nenumărate ori, însă nu vei pierde cu adevărat până nu vei începe să dai vina pe altcineva și să nu mai încerci.
 10. Timpul este moneda vietii tale. Este singura moneda pe care o ai, doar tu poti hotara cum o cheltuiesti. Fi atent ca nu cumva sa lasi alte persoane sa o cheltuiasca in locul tau.
 11. Tinem la viata ca la o femeie iubita: pe zi ce trece, ii descoperim tot mai multe scaderi si, totusi, nu ne putem desparti de ea…
 12. Toate visele tale se pot indeplini daca ai curajul sa le urmezi.
 13. Viata este o serie de schimbari naturale si spontane. Nu le rezista; asta creeaza numai durere. Lasa realitatea sa fie realitate. Lasa lucrurile sa curga natural inainte in orice fel doresc.
 14. Nu-ti lua mai multe griji in acelasi timp. Sunt unii care fac greseala asta–ei bine, tot ce-au avut si vor avea pe viitor sunt acele griji.
 15. Experienta e cel mai dur profesor, pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia.
loading...

Add comment