Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu te-a ales pe tine să treci prin toate greutățile pentru a îți arăta cât de puternic ești.

Probabil că ați auzit măcar o dată în viață expresia „Dumnezeu dă cele mai dure bătălii celor mai puternici soldați ai săi”.Ei bine, toată lumea trece prin momente grele.Lucrurile nu merg așa cum cred că ar trebui să meargă, sau se întâmplă ceva îngrozitor sau pur și simplu nu vezi nicio lumină la capătul tunelului, dar trebuie să-ți amintești mereu, că nu ești singur.Dumnezeu este alături de tine întotdeauna.

Chiar dacă uneori te întrebi de ce Dumnezeu ar lăsa să se întâmple astfel de lucruri groaznice.De ce Dumnezeu ne face să trece prin anumite greutăți care par atât de dificil de învins.Ca mai apoi să ne amintim că această viață ne transformă în oamenii care trebuie să fim.Fără perioade grele, am fi cineva cu totul altfel. De fapt, probabil am fi cineva care nu ne-am dori să fim.

Fii recunoscător pentru acele bătălii. Poate suna nebunesc, dar este important. Dacă există cineva care nu a trecut printr-o luptă sau nu a avut greutăți, atunci este bine pentru ei.Dar nu vor fi niciodată la fel de puternici ca tine.Ei se vor lupta chiar și cu cele mai mici probleme. Pentru ei, totul este o problemă care poate schimba viaț, chiar și problemele mici sunt pentru ei probleme imense. Vrei asta pentru tine? Cu siguranță, nu.

Dumnezeu te-a ales pe tine să treci prin toate greutățile, dintr-un anumit motiv și tu vei învăța din ele.Sper că acest lucru te va ajuta să înțelegi că ești un soldat. Ești puternic și curajos. Poți lupta și câștiga orice luptă aruncată în calea ta și vei trece prin ea.Amintește-ți doar că nu ești niciodată singur.Niciodată nu trebuie să lupți singur cu aceste lupte și niciodată nu trebuie să îți faci griji pentru a pierde.Întotdeauna va fi lumină la capătul tunelului, chiar dacă nu o poți vedea încă … continuați să cauți.Nu renunța niciodată.Toate greutățile prin care vei trece, sunt pentru a-ți arăta cât de puternic ești.Dumnezeu este cel mai puternic războinic și îl lăudăm pe Domnul, atunci când ne bazăm pe El. El ne poate ajuta să trecem prin cele mai dure bătălii și să rămânem puternici.

loading...

Add comment