Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să mulțumim pentru pâine.Să mulțumim pentru apă.Să mulțumim pentru viață.

Îţi mulţumesc Doamne pentru apă, pentru pâine, pentru aer, pentru căldură, pentru viaţă, pentru sănătate, pentru că m-ai trezit dimineaţă, pentru că m-ai adormit aseară, pentru cele arătate şi pentru cele nearătate, pentru oamenii pe care ni-i scoţi în cale, pentru toate pe care le ştim şi pe care nu le ştim!

Nu ne ajung zilele să-ți mulțumim Doamne, pentru tot ceea ce ne-ai dat și ai făcut pentru noi.Doamne, îți mulțumesc pentru viața mea de pe acest Pământ, oricât de provocatoare ar fi.Îți mulțumesc că mi-ai dat liberul arbitru de a iubi și de a fi iubit, de a lua propriile decizii, de a învăța din greșelile mele, de a râde când sunt fericit, de a plânge când sunt trist.Îți mulțumesc pentru familia care mi-ai dat-o,prietenii mei, animalele, colegii mei și pentru orice altă viețuitoare pe care o întâlnesc de-a lungul călătoriei mele.Îți mulțumesc că mi-ai dat putere să depășesc adversitatea, să trec peste orice necaz, să fac ceea ce este bine în beneficiul binelui mai mare și să mă ridic deasupra negativității.

Doamne, îți mulțumesc că ești capabil să aduci speranță chiar și în cele mai grele perioade, întărindu-ne pentru scopurile noastre. Mulțumesc pentru marea ta dragoste și grijă. Îți mulțumesc pentru mila și harul tău.Îți mulțumesc că ești alături de noi și nu ne vei părăsi niciodată.Îți mulțumesc pentru jertfa incredibilă, pentru a avea libertate și viață.Iartă-ne pentru că nu îți mulțumim suficient, pentru cine ești, pentru tot ceea ce faci și pentru tot ceea ce ne-ai dat.Te iubim și avem nevoie de tine, în această zi și în fiecare zi.

Uneori viața ne doboară și ne vine greu să vedem lucrurile pentru care trenuie să mulțumim.Trebuie doar să deschidem ochii, pentru a vedea cadourile pe care viața ni le-a oferit.Mulțumirea vine când înțelegem că ceea ce ne dă Dumnezeu este mai bun decât ceea ce ne dorim noi.El ne-a oferit atât de mult să fim recunoscători în fiecare anotimp – viață, mântuire, oameni dragi, binecuvântări minunate în zilele noastre aglomerate, cuvinte amabile de la străini, soare și lista continuă.

Mulțumesc, Doamne, pentru toate binecuvântările tale pentru mine și familia mea, pentru puterea pe care mi-o oferiți în fiecare zi și pentru toți oamenii din jurul meu care fac viața mai semnificativă. Amin!

loading...

Add comment