Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum poate fi recunoscută prostia:5 semne sigure

Lumea noastră este populată de tot felul de oameni cu niveluri de inteligență extrem de variate. Aproape oricine se consideră inteligent.Până la urmă, gândurile noastre tind întotdeauna să sune inteligent în propriul nostru cap, nu-i așa? Însă oamenii care sunt mai puțin deștepți au obiceiuri care ies în evidență și îi pot da de gol uneori.Iată care sunt aceste semne, prin care poate fi recunoscută prostia.

 1. Oamenii stupizi îi învinovățesc pe ceilalți pentru propriile lor greșeli.
  Este foarte vizibil, neprofesional și ceva ce o persoană inteligentă nu ar face niciodată. Oamenilor proști nu le place să își asume responsabilitatea pentru greșelile lor. Ei preferă să se închidă în sine, sau pur și simplu să dea vina pe ceilalți.
 2. Ei au întotdeauna dreptate.
  Un semn sigur de inteligență este capacitatea de a privi și de a înțelege lucrurile dintr-un alt punct de vedere, iar oamenii inteligenți sunt deschiși către noi informații și parametri în schimbare. Ceilalți, pe de altă parte, vor continua să se certe, îndiferent de argumentele valide aduse împotriva lor.Ei își supraestimează propriile abilități, în timp ce subestimează competența altora.
 3. Ei reacționează la conflicte cu furie și agresiune.
  Evident, chiar și cei mai deștepți oameni pot să se enerveze cu adevărat din când în când.Dar, cei mai puțin inteligență, atunci când simt că nu dețin controlul asupra unei situații atât cât și-ar dori, ei tind să folosească mânia și comportamentul agresiv pentru a-și asigura poziția.
 4. Nu vor să învețe ceva nou.
  Ei cred că le știu pe toate și că sunt mai presus de toți ceilalți.Le lipsește cu desăvârșire dorința de auto-educare și auto-dezvoltare.
 5. Ei ignoră nevoile și sentimentele altor oameni.
  Oamenii inteligenți tind să fie foarte buni la empatizarea cu ceilalți.Acest lucru îi face să înțeleagă mai ușor punctul de vedere al altei persoane.Oamenii mai puțin deștepți le este greu să-și imagineze că oamenii ar putea gândi altfel decât ei și, prin urmare, nu ar fi de acord cu ei. De asemenea, conceptul de a face ceva pentru cineva fără a aștepta o favoare în schimb este total străin pentru ei.
loading...

Add comment