Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Toate greutățile vieții trec, însă, în urma lor rămân mereu urme

Se spune că timpul vindecă toate rănile, dar în urma lor rămân mereu urme.Timpul este valoros pentru noi.Trebuie să fim precauți în privința modului în care îl utilizăm.S-ar putea să ne simțim vinovați la un moment dar că am pierdut prea mult timp cu anumite lucruri sau persoane care nu meritau acest lucru.

Timpul de vindecare este fragil, indiferent dacă ne vindecăm fizic sau emoțional. Suntem sensibili, iritabili și mai susceptibili la durere.Există o serie de emoții diferite care pot fi resimțite în același timp, în momente diferite și pentru diferite perioade de timp. Există diferite etape de durere. Capacitatea de a identifica și accepta toate aceste sentimente poate fi epuizantă și consumatoare de timp. Există o serie de emoții diferite care pot fi resimțite în același timp, în momente diferite și pentru diferite perioade de timp. Există diferite etape de durere. Capacitatea de a identifica și accepta toate aceste sentimente poate fi epuizantă și consumatoare de timp. În perioade de vindecare emoțională, trebuie să depunem un efort conștient pentru a trece peste toate greutățile vieții.Trebuie să ne amintim să avem grijă de noi în tot procesul de vindecare.

Oricât de mult trece timpul sau cât de bine ne vindecăm, rănile noastre ne lasă cu cicatrici sau urme. Cicatricile emoționale pot fi urâte uneori.În căutarea noastră de răspunsuri, este posibil să fim conduși pe căi necunoscute, dintre care unele pot fi foarte periculoase. Trebuie să punem întrebările care ne vor conduce la cele mai bune răspunsuri. Putem lua în considerare modul în care timpul ne afectează durerea individuală. Avem în vedere modul în care percepția noastră s-ar putea schimba. Știm că pur și simplu a crede în ceva nu o face adevărat. Credința ne lasă inimile deschise posibilității ca ceva să poată fi adevărat. Vindecarea provine din perspective noi, care au nevoie de timp pentru a se dezvolta. Nu există niciodată o modalitate simplă de a explica asta

Timpul, desigur, nu are de fapt capacitatea de a face nimic. Timpul este un concept abstract. Cel mai bun mod de a înțelege timpul este de a experimenta. De asemenea, cea mai bună modalitate de a descoperi dacă timpul poate ajuta procesul de vindecare al unei persoane este ca acea persoană să experimenteze pur și simplu procesul în timp.Urmele unor greutăți sau dureri nu se vor șterge așa ușor.

loading...

Add comment