Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă ai sănătate și un om drag care să te iubească și să te aprecieze pentru ceea ce ești,nu-ţi mai trebuie nimic pentru că ai deja totul

O mare parte din timpul nostru aici pe Pământ este irosit alungând fericirea temporară.Prea mulți dintre noi ne simțim nemulțumiți de alegerile pe care le facem, deoarece ne dăm seama că nu merită până la urmă. Aruncăm totul doar pentru a ne pune mâna pe niște lucruri noi și strălucitoare, uitând că adevăratele posesiuni de neprețuit nu pot fi cumpărate cu bani.Nu mai pierdeți timpul urmărind lucruri care nu vă vor răsplăti cu fericire pe termen lung.Banii pot cumpăra fericirea, dar acea fericire se estompează la fel de ușor ca și banii cheltuiți.Sunt lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani și pot fi obținute doar printr-o viață atentă.

Iubirea este unul dintre ele.Iubirea este frumoasă și iubirea este totul. Chiar dacă aveți mare succes în viață și sunteți încă singur în timp ce beți o cafea sau vă înconjurați cu oameni care nu vă vor oferi fericirea, ceva lipsește.Așadar, iubirea este ceva care vă satisface sufletul.Iubirea te face să-ți trăiești viața, să ai un sens în viață alături de persoana de lângă tine.Iubirea poate face lucruri uimitoare și tocmai de aceea iubirea este cel mai puternic lucru din viața noastră.Fără bani s-ar putea supraviețui cerându-i, dar fără iubire și doar bani, te transformi într-o piatră fără sentimente. Deci, trebuie să-ți faci timp pentru momente speciale, deoarece viața nu este nimic fără iubire.

Un alt lucru esențial, care nu poate fi cumpărat cu bani este sănătatea.Când ești sănătos, poți să realizezi tot ceea ce ți-ai propus.Pentru mulți dintre noi, sănătatea poate să nu fie cel mai important lucru din viață, dar fără ea, nimic altceva nu contează. Și atunci când ai o sănătate bună, este posibil aproape orice.Banii pot cumpăra cele mai multe lucruri în viață, dar nu pot cumpăra sănătate cu adevărat. Este posibil să cumpere tratamente, dar calitatea vieții – capacitatea de a experimenta bucuria și de a o împărtăși cu alții – nu este de vânzare cu orice preț.Deci, cel mai bun mod de a fi o persoană cu adevărat înstărită este să vă protejați sănătatea corpului, a minții și a spiritului dvs. ca și cum ar fi contul dvs. bancar sau mijloacele de trai.Dacă o faceți, puteți afla doar cât de bogat sunteți cu adevărat.

Din păcate, oamenii apreciază aceste lucruri, doar atunci când le pierd.Și pun mult mai mult preț pe un telefon mobil, un televizor de ultimă generație sau o mașină.Majoritatea aleargă după aceste lucruri și uită că pot pierde ceea ce deja au.

loading...

Add comment