Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uneori, tăcerea este cel mai bun răspuns, pentru că nu toată lumea merită atenția ta.

Nu trebuie să faceți cunoștință cu o persoană care v-a rănit. Nu trebuie să-i insultați pe cei care v-au insultat. Nu toți oamenii sunt demni de atenția ta chiar și atunci când vine vorba de negativ.Adesea, cel mai corect mod de a face față situațiilor inconfortabile este să nu reacționezi deloc.Neacționând la toate lucrurile care te deranjează, arăți un nivel mare de înțelepciune și maturitate.

Energia dvs. este mult prea prețioasă pentru a fi irosită cu toate lucrurile care vă enervează. Vă veți epuiza doar pozitivitatea, care vă va împiedica să vedeți toată frumusețea și bunătatea lumii.Oamenii nu vă vor trata întotdeauna așa cum meritați, dar asta nu înseamnă automat că ar trebui să vă plasați la nivelul lor. Și a nu reacționa nu înseamnă neapărat că sunteți în regulă cu lucrurile.Înseamnă că aveți capacitatea de a vă menține calm și de a controla și de a spune „NU” la dramă, deoarece pacea este crucială pentru voi.Nu aveți nevoie de oameni care să vă spună că nu sunteți suficient de bun.

Nu aveți nevoie de prieteni falși și de relații superficiale.Nu merită să vă răzbunați pe persoana care v-a rănit. Nu merită să jigniți pe cineva care v-a jignit.Acesta este motivul pentru care indiferența ta spune tot ce trebuie să faci. Când răspundeți provocărilor unor oameni, îi lăsați să vă învingă într-un fel sau altul.Reacționând la provocările altora, le dai lumină verde „să calce peste tine”.

Deci, în loc să încercați să controlați alți oameni, încercați să vă controlați pe voi înșivă, gândurile și acțiunile voastre. În plus, alegând această cale, trimiteți un semnal puternic că nu veți tolera atitudinea lipsită de respect față de voi înșivă. Și acest lucru este cu adevărat important.Până la urmă, uneori este mai bine să o iei de la zero, decât să aștepți ca cineva să-și schimbe atitudinea în fața ta sau a lumii din jurul tău.

Uneori, tăcerea este cel mai bun răspuns, pentru că nu toată lumea merită atenția ta.Înconjoară-te cu oameni care ştiu să aprecieze adevărata ta voloare și calităţile tale.Acele tipuri de persoane merită toată atenția ta.Nu încerca să mulţumeşti pe toată lumea, deoarece acest lucru nu este posibil.

loading...

Add comment