Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Părinții ar trebui să lase copiii la bunici,chiar dacă le mai dau gogoși cu zahăr uneori

Bunicii sunt o comoară în viața noastră. Ei îndeplinesc un rol de neînlocuit în dezvoltarea copilului. Piloni ai înțelepciunii și a surselor de sprijin, au o înțelegere unică a istoriei și tradițiilor familiei. Îi iubesc pe nepoții lor cu o afecțiune necondiționată care se potrivește cu cea a propriilor părinți ai copilului și, deși unele familii sunt separate prin distanță sau circumstanță, fiind capabili să se conecteze cu un nepot încurajează frecvent o relație care poate influența un copil să definească valori, să înflorească în sine.Bunicii sunt părinții răbdători, cu mintea odihnită și mai înțeleaptă.

Noaptea de joc în familie cu bunicii poate fi o experiență distractivă și unificatoare, prezentând nepoții jocurilor de cărți sau de masă pe care altfel nu le-ar fi învățat. Deși la început nepoții se pot simți copleșiți de strategiile superioare ale bunicilor lor, îi poate conduce și pe ei să stăpânească provocarea, dezvoltând încredere în sine și autonomie. Este extrem de benefic pentru familii să aloce timp pentru a se distra și chiar și după ce devin adulți, mulți oameni privesc cu drag amintirile din copilărie pe care le joacă cu bunicii lor.

Influența pozitivă pe care bunicii o pot avea asupra dezvoltării nepoților lor este profundă. Oferind dragoste și îndrumare, împărtășind înțelepciune, transmitând tradiții și făcând amintiri, bunicii pot lăsa în urmă o moștenire pe care nepoții lor o vor prețui pentru tot restul vieții.

Vacanțele cu bunicii sunt perfecte din toate punctele de vedere. Mai ales, pe plan culinar. Bunicii îi răsfață de obicei pe cei mici cu tot felul de bunătăți preferate.Ei gătesc „dumnezeiește”.Abia așteaptă să audă că vin nepoții să-și petreacă vacanțele cu ei, pentru a le face toate poftele.Există ceva magic în ceea ce privește relația dintre bunici și nepoți, iar beneficiile sunt abundente.

Relația dintre copii și bunicii lor este ceva ce va ține pentru totdeauna. Când sunt adulți, își vor aminti ieșirile speciale, mesele preferate, tradițiile de sărbători, chiar și mirosurile familiare și multe altele.Amintirile pe care le creează împreună vor fi unele dintre cele mai îndrăgite și le creează în oameni mai buni în același timp.

loading...

Add comment