Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Julia Roberts:„Atunci când întâlnești persoana potrivită, viața ta se schimbă radical”.

Julia Roberts este o actriță câștigătoare a premiului Oscar și una dintre vedetele de top de la Hollywood, cunoscută pentru rolul său în filme precum „Steel Magnolias”, „Pretty Woman” și „Erin Brockovich”. Unul dintre cele mai iconice roluri ale sale cu care a devenit cunoscută în întreaga lume, a fost în Pretty Woman (1990) Frumușica, cu Richard Gere. Roberts a câștigat în cele din urmă un Oscar pentru rolul ei principal în Erin Brockovich (2001). Este cunoscută pentru că este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.Pe lângă actorie, ea a lucrat și în spatele scenei.A fost producătoare executivă într-un serial.În continuare avem câteva dintre cele mai frumoase citate ale Juliei Roberts, care sunt adevărate lecții de viață.

 1. Dacă fiecare om s-ar opri pentru un minut și și-ar aduce aminte de tot ce are bun în viață, atunci toți oamenii ar deveni fericiți.
 2. Femeie, tu nu ești centru de reabilitare pentru niciun bărbat.Nu e treaba ta să îl repari, să-l schimbi sau să-l crești.Ai nevoie de un partener, nu de un proiect!
 3. Dragostea adevărată nu vine la tine, trebuie să existe în tine.
 4. Dacă iubești pe cineva, spune-i asta cât mai repede pentru că mâine poate fi prea târziu.
 5. Atunci când întâlnești persoana potrivită, viața ta se schimbă radical.
 6. Știi că este dragpste adevărata cât tot ce îți dorești este ca persoana iubită să fie fericită, chiar dacă tu nu faci parte din viața ei.
 7. Trebuie să fii fericit cu tine.Nu contează cum arăți pe dinafară, ci contează cum ești pe dinăuntru.
 8. Când trebuie să aleg între normalitate și nebunie, de fiecare dată aleg nebunia.
 9. Cred că de cele mai multe ori te ajută să te formezi ca personalitate marcantă nu profesorii buni, ci lipsa lor.Iar atunci când ești ignorată, ai mai multe de învățațt decât atunci când toți te laudă.
 10. Cu cât înaintezi în ani, cu atât mai mult simți că viața trece repede.Este un stimul minunat pentru a te bucura de fiecare clipă.
 11. Cu cât o femeie înaintează în vârstă, cu atât mai mult pe fața ei se reflectă lumea ei interioară.
 12. Mă străduiesc de fiecare dată să vorbesc puțin ca să nu mă plictisesc de mine însămi.
loading...

Add comment