Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 obiceiuri pe care le au oamenii fericiți. Învață de la ei ce este cu adevărat fericirea. Nu e nimic complicat!

Probabil că fiecare dintre noi vrea să fie iubit, respectat și, mai mult decât orice, să ducă o viață fericită și împlinită.Vrem cu toții același lucru.Cu toate acestea, nu ne învață nimeni cum să obținem acest lucru. Nu există o clasă de „fericire” în școli și chiar dacă există, definiția fericirii de către oricine este diferită.Cu toate acestea, există câteva obiceiuri-cheie ale persoanelor cu adevărat fericite pe care le puteți încorpora în propria viață pentru a trăi o viață mai fericită și mai împlinită.Iată în continuare 8 obiceiuri pe care trebuie să le ai, pentru a duce o viață fericită.

1. Trăiește în moment, nu în trecut.
Oamenii fericiți se concentrează asupra momentului. Dacă sunt cu copiii lor, se bucură pe deplin de acel moment în timp, știind că nu se poate replica niciodată. Ei nu se gândesc la ce vor face pentru cină sau cum vor plăti pentru școlarizarea copiilor lor.Nu înseamnă că nu plănuiești viitorul sau că ai timp să înveți din trecut, dar nu faci aceste lucruri în alte momente ale zilei tale.O modalitate bună de a vă aduce în momentul în care mintea ta tinde să se rătăcească este să vă concentrați asupra respirației, ceea ce mă aduce la obiceiurile următoare ale oamenilor fericiți ….

2. Alungă de gândurile negative.
Tu ești cel mai rău critic al tău. Gândindu-te la faptul că nu ești suficient de inteligent și de bun sau că ești slab și incapabil să-ți urmărești obiectivele, atât personale, cât și profesionale, îți ucide fericirea. Te face să te îndoiești de abilitățile și puterea ta și te reține din fericire și din viața pe care o vrei.Modificați modul în care vă gândiți la voi înșivă și la lumea din jurul dvs. și faceți tot ce este mai bun pentru a vă contracara gândurile negative cu cele pozitive.

3. Învață să ierți.
Toți suntem răniți mai devreme sau mai târziu. Dar, gândindu-ne la vechile dureri nu le face să dispară. În schimb, durerea este mai gravă și mai intensă.Păstrarea răutăților împotriva unei persoane nu va pedepsi persoana care te-a rănit și să-i facă să simtă aceleași dureri pe care ți le-au provocat, ca și în visurile tale de zi cu zi. Va face doar să apară furia și resentimentele tale.

4. Nu te mai îngrijora.
Dacă aveți resursele necesare pentru a vă rezolva problemele sau pentru a vă ocupa de ceea ce cântărește în mintea voastră, faceți acest lucru, nu o amânați până când nu vine „timpul perfect”. Și dacă nu le puteți rezolva, nu vă mai îngrijorați.Îngrijorarea nu vă va rezolva problemele sau nu le va face să dispară. Îngrijorarea nu te va face să te simți mai bine sau să te ajute să ajungi acolo unde vrei să fii în viață. Îngrijorarea vă împiedică doar să înflorească fericirea și vă face să vă simțiți stresați și confuzi.

5. Zâmbește și râzi cât mai mult.
„Noi râdem nu din cauza că suntem fericiți, noi suntem fericiți, pentru că râdem.” (William James) Zâmbetele și râsul sunt o trăsătură inseparabilă a oamenilor fericiți.Trebuie să ne înconjurăm și să petrecem timpul cu oameni fericiți.Cu cât mai mult timp vom petrece cu asftel de oameni optimiști, cu atât mai veselă și mai frumoasă va fi viața noastră.

6. Nu te compara cu alte persoane.
Fericirea ta nu are nimic de-a face cu ceea ce este prietenul tău, membru al familiei, colegul sau vecina sau cu cât de frumoase și de succes sunt. Comparând-te cu alții doar slăbește încrederea și stima de sine.Măsurați-vă viața nu prin ceea ce sunt ceilalți oameni, au și fac în viața lor, ci prin ceea ce ați realizat până acum în viață și prin câte persoane vă iubesc cu adevărat și au grijă de dvs.

7. Creați și cultivați prietenii.
Prietenii îți fac viața mai ușoară și mai semnificativă. Ei te ridică catunci când ai nevoie. Ei cred în tine chiar și când ai renunțat la tine. Te încurajează să-ți urmărești obiectivele și visele chiar și atunci când ți-ai pierdut încrederea în tine.Ei contribuie la fericirea și bucuria voastră.

8. Fii bun cu ceilalți.
Bucurați pe alții cu bunătate, compasiune, respect, sinceritate și demnitate – așa cum doriți să fiți tratați. Fiți acolo pentru alții atunci când au nevoie de ajutorul și sprijinul vostru.Atunci când tratați alți oameni în acest fel, îi faceți să se simtă fericiți și apreciați. Și știi cum se spune: Fericirea este contagioasă, ceea ce înseamnă că făcându-i pe alții fericiți, te faci și tu fericit.

loading...

Add comment