Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Lasă-i omului de lângă tine toată libertatea de care are nevoie.Dacă te iubește,nu va pleca niciodată.

Probabil că multe femei se confruntă cu această problemă.Îl iubești atât de mult încât nu-l poți lăsa să respire liber.Tu controlezi fiecare dintre pașii lui și vrei să faci parte din fiecare aspect al vieții sale. Crezi că este normal? Acest control va ajunge în cele din urmă să îți strice încet relația.

Trebuie să le oferiți partenerilor dvs. toată libertatea de care au nevoie.Astfel, ei vor ajunge să vă iubească tot mai mult.Le va fi dor de tine mai des.Dacă îi trimiteți un mesaj sau sunați la fiecare 1 minute, nu îi dați suficient timp pentru a vă simți lipsa.Încercați să nu mai faceți aceste lucruri câteva ore, fără mesaje fără telefoane și sigur îi va fi dor de tine și te va suna îndată.

Oricât de mult te iubești, să faci pauze pe termen scurt este esențial pentru o relație sănătoasă. Lumea lui nu ar trebui să se învârtă numai în jurul tău, la fel cum lumea ta nu ar trebui să se învârtă în jurul lui.Petreceți-vă timpul cu cele bune prietene și lăsați-l să petreacă cel puțin un weekend cu prietenii săi.El vă va mulțumi mai târziu și vă va iubi și mai puternic.

Respectă-i obiectivele și visele.Nu-i impune să facă anumite lucruri pe care nu vrea să le facă.În acest fel, îl vei face să-și ignore propriile obiective și visuri și va simți că nu are destulă libertate.Apoi, mai târziu te va învinovăți că nu l-ai lăsat să-și trăiască visul.Vrei un astfel de final? Nu! Apreciați-vă reciproc visele și obiectivele și acordați reciproc suficient timp pentru a le atinge.

Libertatea nu va oferi partenerului tău șansa de a te înșela.Libertatea nu înseamnă acest lucru.Dacă te iubește, nu va pleca niciodată de lângă tine.Va râmâne cu tine pentru totdeauna.Alungă-ți gândurile negative. Dacă vrei să faci ca relația ta să dureze, trebuie să-ți depășești temerile și să-i oferi un pic de libertate omului de lângă tine. Fiecare om are viața lui, până la urmă și nu-i place să se simtă controlat.Ceea ce nu vine din suflet nu poate fi ținut cu forța.Iubirea nu se condiționează, se obține, se trăieşte.

loading...

Add comment