Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bogăția înseamnă să ai părinții în viață,copiii sănătoși,prieteni adevărați și un om lângă tine care să te iubească așa cum ești.

Este foarte important să vă dați seama de toate aceste lucruri la timp și să oferiți toată dragostea persoanelor importante din viața voastră, pentru că ele nu vor rămâne în viața ta până la capăt.Viața este imprevizibilă și nu știm ce ne rezervă mâine.Viața este scurtă, timpul trece și odată ce pierzi un părinte, îți dai seama cât de repede trece timpul. Când suntem mai tineri, nu ne apreciem întotdeauna părinții pentru tot ceea ce fac ei pentru noi. Nu așteptați până când este prea târziu să vă apreciați părinții și să-i anunțați că îi iubți cât sunt încă aici.

Bogăția nu înseamnă să fugi după averi toată viața.Bogăția înseamnă să ai părinții în viață,copiii sănătoși,prieteni adevărați și un om lângă tine care să te iubească așa cum ești.Fuga după bogăția și acumularea de bunuri materiale are un preț foarte mare:uzura fizică și psihică.În plus, în fuga după bani vei trece cu vederea lucrurilor cu adevărat importante din viață, cum sunt părinții, copiii, prietenii și partenerul sau partenera ta.Toate acestea sunt adevărata bogăție, nimic altceva.

Banii nu înseamnă totul în viață.Este adevărat că dacă ai bani duci o viață decentă și îți poți permite anumite lucruri care pot fi cumpărate cu ei, dar trebuie să nu uiți să verifici din când în când că în goana după bani nu ai pierdut lucruri mai importante, pe care banii nu le pot cumpăra.A avea suficienți bani pentru a vă simți în siguranță și a trăi un stil de viață confortabil poate contribui fără îndoială la sentimentul general de bunăstare, dar nu se poate compara cu a avea o legătură strânsă cu oamenii pe care îi iubiți cel mai mult.

Dacă nu acordați suficientă atenție banilor, vă poate scădea calitatea vieții, dar dacă acordați prea multă atenție banilor, vă poate afecta relația cu familia și prietenii, deoarece pierdeți timp și legăturile cu aceștia.Conexiunile familiale îmbogățesc viața oamenilor nemăsurat.Presupunând că nevoile dvs. de bază sunt îndeplinite, relațiile cu alte persoane au un efect mult mai mare asupra calității vieții decât banii.

loading...

Add comment