Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Prietenul fals este mai periculos decât un dușman

Prietenia este o frumoasă creație a oamenilor. Fără să ai prieteni, viața ar fi fost atât de plictisitoare. Prietenii ne completează și ne fac viața plină de fericire. Unele dintre cele mai bune momente ale vietii sunt experimentate in timp ce ne distrăm cu prietenii nostri.Aceștia sunt pilonii de sprijin atunci când lucrurile nu merg bine în calea noastră. Când nimeni altcineva nu ne înțelege, prietenii noștri ne înțeleg. Omul este norocos să aibă prieteni adevărați.Dar în lumea de astăzi, toată lumea este egoistă. Toată lumea vrea doar binele său și nu se gândește la alții.De aceea, sunt și prieteni falși, care uneori sunt mai periculoși decât dușmanii.

Un prieten fals este mai periculos decât un dușman.
Lumea este plină de prieteni falsi și de oameni falsi în general, care arată ca și cum ar avea grijă de tine, dar așteaptă să profite de prietenia ta.Aș dori să împărtășesc o poveste pe care am auzit-o când eram copil.

Doi prieteni au mers pe jos prin pădure. Ei știau că se poate întâmpla ceva periculos în orice moment în pădure. Așa că și-au promis unul altuia că vor rămâne uniți în orice caz de pericol.Dintr-o dată, au văzut un urs mare care se apropia de ei. Unul dintre prieteni a urcat imediat pe un copac din apropiere. Dar celălalt nu știa cum să urce. Așa că, fiind condus de simțul său comun, el se lasă pe pământ fără suflare, prefăcându-se că este un om mort.

Ursul se apropia de omul care stătea pe pământ. L-a mirosit pe urechi și a părăsit încet locul. Fiindcă urșii nu se ating de creaturile moarte. Acum prietenul de pe copac a coborât și ia întrebat prietenului pe teren: „Prietene, ce ți-a spus ursul în urechi?” Celălalt prieten a răspuns: „Ursul mi-a sfătuit să nu crezi un prieten fals „.

Alege-ti prietenii cu intelepciune.
După cum am văzut în povestea de mai sus, durează doar o clipă ca cineva să te trădeze.Acesta este un mesaj foarte important pentru toată lumea.Ar trebui să fim extrem de atenți la alegerea prietenilor.Unii pot profita de banii dvs. Unii pot profita de bunătatea și de ajutorul dvs.Nu spun că nu ar trebui să fim de folos altora. Cu siguranță ar trebui. Asta face lumea să merite să trăiască.Dar ar trebui să fim atenți și să nu lăsăm pe alții să ne păcălească și să profite de bunătatea noastră.

loading...

Add comment