Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu irosi cuvinte cu oamenii care merită doar tăcerea ta.Uneori,să nu spui nimic,este cel mai puternic mesaj

De ce de multe ori pierdem timpul cu oameni care nu ne plac este o întrebare la care nu știu dacă vom răspunde cu adevărat. Cea mai mare parte din aceasta, din experiența mea, este din nesiguranță și teama de a ajunge singur.Ne agățăm de oameni pentru că pare mai bine decât să ne agățăm de noi înșine.Cred că în spatele minții noastre, ne va fi întotdeauna un pic teamă că nu există cineva special acolo pentru noi. Este în regulă și este uman să te simți așa, dar nu ar trebui să te țină într-un loc în care ceri atenție.

Niciodată nu trebuie să convingi pe cineva să te dorească sau să te asculte sau să te înțeleagă. Întregul punct de a fi într-o relație este să ai acele lucruri, fără întrebări. Persoana care dorește să fie alături de tine va depune un efort sincer să învețe de ce este nevoie ca tu să te simți iubit.Dacă un tip nu se ocupă de treabă, este pentru că nu vrea cu adevărat.Deoarece, cine te iubește cu adevărat va vrea din suflet să te facă fericit și să te simți iubit.

Viața este prețioasă, la fel și timpul tău. Nu poți face oamenii să vadă lumina zilei sau să-ți vadă valoarea? Nu poți să schimbi oamenii sau să-i urmărești. Nu poți salva oamenii de propriile necazuri și cu siguranță nu poți face pe cineva să te iubească sau să te respecte cum vrei tu. Nu poți controla pe cineva și nu poți controla cum reacționează la tine sau te-au tratat, dar poți controla cum reacționezi la ei.Nu mai pierdeți cuvintele și energia pe oameni care nu merită un loc în viața voastră.Uneori, să nu spui nimic, este cel mai puternic mesaj.Tăcerea este cel mai tare țipăt.Nu pierde timp preţios cu cei care nu vor să fie parte din viaţa ta.Mergi înainte și fii tu însuți.Nu pierde timp cu oamenii care nu știu să te aprecieze.Oamenii care te iubesc vor apărea ei singuri în viața ta.Învață să te iubești și să te prețuiești.Pentru că, numai așa vei fi în stare să iubești și să găsești iubirea adevărată.

loading...

Add comment