Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fericirea nu este ceva ce poate fi găsit cu ușurință.Este o consecință a acțiunilor noastre.

Citatul original a lui Dalai Lama referitor la fericire sună cam așa:„Fericirea nu e ceva gata facut. Fericirea vine din propriile noastre actiuni”.Înțelesul principal al citatului lui Dalai este că fericirea nu se găsește cu ușurință sau ți se oferă, ci se simte prin acțiunile fiecăruia.Comunică cu adevărat posibilitatea ca fericirea ta să fie în propriile tale mâini.

Nimeni altcineva nu are control asupra ta sau nu te poate influența decât dacă le permiți. La sfârșitul zilei, activitățile tale intervin în ceea ce te întâlnește pe tine în viața ta.Din momentul în care suntem mici, suntem adaptați să căutăm bucurie din surse exterioare. Acestea pot fi persoane, ocazii sau lucruri de-a lungul vieții noastre.În orice caz, pe măsură ce ne dezvoltăm și înaintăm în excursia noastră vitală,înțelegem că fericirea nu își are originea, toate lucrurile considerate, mai degrabă, provin din interior. Satisfacția autentică și fericirea provin din condițiile individuale ale ființei și din activitățile noastre particulare.

În cazul în care ai nevoie de satisfacție, acționează bucuros și fii bucuria de care crezi că ai nevoie.În cazul în care aveți nevoie de bunăstare, faceți ca fiecare dintre activitățile dvs. să reflecte bunăstarea. Dacă ai nevoie de pace, acționează cu pace în fața tuturor.Rețineți că, dacă activitățile dvs. sunt superficiale, nu veți obține rezultatele așteptate.În această zi și vârstă căutăm o sumă atât de mare pentru satisfacția de moment și, după aceea, ne întrebăm de ce nu suntem încă învingători sau de ce bucuria noastră a dispărut atât de rapid.

Fiecare persoană din această lume poate întâlni fericirea.Posibilitatea unei caracteristici vesele nu depinde de ceea ce dețineți fizic, ci de ceea ce dețineți spiritual.Nimeni nu îți va oferi fericirea pe tavă.Totul depinde de modul în care lași bucuria vieții să-ți atingă creierul și să o folosești într-un mod bun.

În orice moment al vieții dvs., în timp ce căutați activități sau oameni care să vă ocupe timpul pentru a vă aduce fericirea și poate să vă luați mintea de la provocările personale, luați în considerare citatul de mai sus de la Dalai Lama și toată puterea pe care o deține pentru transformarea vieții voastre. Nu știi niciodată când câteva cuvinte simple vor schimba cursul vieții tale, dar bineînțeles doar dacă îi invitați.

loading...

Add comment