Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Este trist, dar adevărat – Femeile bune la suflet nu sunt apreciate cu adevărat

Oamenii de multe ori profită de bunătatea unui suflet bun.De aceea, dacă o femeie este bună la suflet lumea încearcă să o privească ca fiind naivă sau prostuță.

Frecvent, întâlnim femei care își pun întrebarea „De ce bărbații nu apreciază o femeie bună?” Ei bine, uneori să fii într-o relație nu înseamnă cu adevărat că cuplul apreciază pe deplin și își realizează valoarea reciproc, mai ales atunci când nu sunt suficient de maturi.

Să ne imaginăm o situație. Dacă oferiți unui copil ceva valoros, de exemplu, un diamant, ce ar face copilul? Se vor juca cu ea o vreme și apoi o aruncă undeva și vor găsi un lucru nou, fără să-și dea seama de adevărata valoare a ceea ce era în mâinile lor.Să ne imaginăm ce ar face o persoană matură cu diamantul. Va lupta pentru el și îl va ține strâns, fără să îl dea nimănui. Același lucru este într-o relație. Dacă o persoană nu este suficient de matură, nu apreciază o femeie bună.

Un alt indiciu pentru femei care îi poate spune dacă un bărbat o apreciază sau nu este modul în care acea persoană tratează femeile în general.Pentru a construi o relație sănătoasă, este esențial ca un bărbat să învețe să respecte femeile, deoarece nu poate exista nicio noțiune de iubire atunci când nu există respect reciproc.

Rolul femeilor este subapreciat, chiar și într-o relație. Uneori, bărbații vin cu o listă lungă de cereri pentru o „femeie bună”. Aceasta include să știi să gătești bine, să fii dedicat familiei, să îi sprijini financiar și multe altele.Ei bine, o femeie buna la suflet nu se ghideaza dupa anumite reguli, ci dupa un sentiment umanitar. Ea nu are nevoie de o persoana care ii va spune cum trebuie sa fie, pentru ca ea se iubeste asa cum este.

Apreciază-ți femeia și respectă femeile din jurul tău. Nu contează dacă este mama, sora, iubita sau o femeie întâmplătoare.Ea vede frumusetea durerii si va gasi o metoda sa fie buna chiar si atunci cand ii va fi dificil acest lucru.

loading...

Add comment