Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Îndrăgostește-te de tine și viața ta se va schimba în bine.

Când te îndrăgostești de tine, obții o apreciere profundă a propriilor tale puteri.Să te îndrăgostești de tine înseamnă, de asemenea, că te placi cu adevărat și că îți place să petreci timp singur. Iubirea de sine ofera rezistenta și optimism.Oscar Wilde spunea ca „A te iubi pe tine însuți este inceputul unei povesti de dragoste pe tot parcursul vietii”.

În cultura noastră se pune accentul pe dragostea romantică. Mulți oameni cred că găsirea partenerului potrivit îi va face cumva „întregi”, va umple un gol interior și va rezolva toate problemele lor.Cu toate acestea, o altă persoană nu poate face niciodată toate aceste lucruri pentru tine. Trebuie să le faci tu pentru tine.Adică trebuie să te îndrăgostești de tine. Te îndrăgostești de tine însuți îți va permite să faci multe lucruri. Dă-ți ce ai nevoie, în loc să aștepți ca alții să facă acest lucru. Îmbrățișați atât punctele tale forte cât și cele slabe.Fii blând cu tine însuți când faci o greșeală sau eșuezi.Fii confortabil să faci lucrurile singur.Fii încrezător în propiile puteri, chiar dacă nimeni nu este.Știi că ești suficient.

Iubirea de sine influențează totul, de la cine întâlnești, până la modul în care ești perceput la locul de muncă, până la cât de bine te descurci când copiii îți testează limitele acasă. Este benefică pentru sănătatea dvs. mentală, deci nu trebuie să vă simțiți vinovați pentru a vă lua ceva timp pentru voi. Planificați-vă să acordați ceva timp, atenție și afecțiune celui mai important om din viața voastră. Bucurați-vă de o îngrijire serioasă de sine și cunoașteți-vă mai bine.

Avem tendința de a fi atât de concentrați în exterior, ascultând alți oameni pe când ar trebui să reușim să ne ascultăm pe noi înșine.Cu toate acestea, una dintre cele mai bune metode de a schimba viața noastră în bine, este să ascultăm ceea ce avem de spus.Construiește o relație mai bună cu tine însuți – și îndrăgostește-te de tine însuți – ascultându-te pe tine însuți.Traieste-ti cea mai buna viata indragostindu-te de tine.

loading...

Add comment