Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu stie de ce ai nevoie chiar daca nu ii ceri! Si iti va oferi atunci cand este momentul!

Dumnezeu știe ce avem nevoie. El ne spune asta și în Biblie în Matei (6:8), „Tatăl tău știe ce ai nevoie înainte de a-l cere.” Dar în versetele următoare ne spune să ne rugăm pentru nevoile noastre. În 1 Tesaloniceni 5:17 Dumnezeu ne poruncește să ne rugăm continuu. Asta înseamnă să te rogi mult.Rugăciunea este calea lui Dumnezeu pentru ca noi să primim ceea ce avem nevoie de la El. El ne spune că motivul pentru care nu avem ceea ce avem nevoie este pentru că nu am cerut sau pentru că întrebăm egoist.

De asemenea, trebuie să ne rugăm pentru că avem un dușman, diavolul, care vrea să ne jefuiască de lucrurile bune pe care Dumnezeu vrea să ni le ofere.Rugăciunea este calea către Dumnezeu.Când ne rugăm cu mulțumire, Dumnezeu alungă grijile și ne umple inimile și mințile cu pacea Lui.El vrea să ne deschidem la el și să împărtășim cele mai profunde temeri și dorințe ale noastre. El ne iubește indiferent de ceea ce înseamnă că nu trebuie să încercăm atât de mult să-i facem plăcere. El știe ce este cel mai bine pentru noi și ne va împinge în direcția corectă.

Lumea noastră este ruptă și este plină de păcat. Cu toții stăm aici și ne întrebăm de ce se întâmplă atât de multe lucruri rele în lume și acesta este un gând valabil. Cu toate acestea, trebuie să existe ceva mai mare decât toate acestea și acesta este Dumnezeu.Deci, înainte de a-i cere lui Dumnezeu ceva când te rogi, nu uita că el știe deja.Și iti va oferi acel ceva, atunci cand El consideră că este momentul.

Dumnezeu lucrează în moduri misterioase și dacă ceva este cu adevărat menit să fie, așa va fi. Trebuie doar să avem credință în Domnul nostru și totul va funcționa. Nu-ți fie niciodată teamă să vorbești cu Dumnezeu despre cum te simți cu adevărat. El știe exact ce aveți nevoie la acel moment și vă va ajuta în toate felurile posibile.El va fi lângă noi, de fiecare dată când avem nevoie și ne va veghea viețile.Fără Dumnezeu, nimic nu se poate înţelege, nici explica în lume.

loading...

Add comment