Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bunul Dumnezeu să binecuvânteze toți copilașii, să îi țină în mâna Sa ocrotitoare și să-i păzească de tot ce este rău

Dumnezeu iubește toți copilașii, toți copiii lumii.Albi sau negri, toți sunt prețioși în fața Lui.Copiii au o semnificație în planul lui Dumnezeu și există numeroase versete biblice despre copii fiind o binecuvântare. Relatarea lui Isus care ia copiii în brațele Sale este consemnată de mai multe ori în Biblie. Putem urma exemplul lui Isus arătând unui copil că are valoare în ochii noștri și în ochii lui Dumnezeu.

Atunci oamenii au adus copii mici lui Isus pentru ca el să pună mâinile pe ei și să se roage pentru ei. Dar ucenicii i-au mustrat. Isus a spus: „Lasă copiii mici să vină la mine și să nu îi împiedice, pentru că Împărăția cerurilor aparține astfel de oameni.”

Copiii sunt o moștenire de la Domnul, urmașul unei recompense de la el. Binecuvântat este omul a cărui frântură este plină de ei. Copiii sunt o moștenire și o recompensă. Ei sunt o binecuvântare!Ei umplu viața părinților de bucurie.De aceea, Dumnezeu ne îndeamnă să avem grijă de aceștia.Copiii sunt valoroși pentru El!Este o binecuvântare extraordinară să iubești, să slujești și să îi protejezi pe toți copilașii, deoarece ei sunt cei mai vulnerabili din această lume și să împărtășești dragostea lui Dumnezeu cu ei.

Cel mai mare dar pe care Dumnezeu l-a oferit copiilor noștri este el însuși – cunoașterea lui este realitatea cea mai împlinitoare, care dăruiește bucurie, satisfăcătoare pe care copiii noștri ar putea să o experimenteze. Cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru copiii noștri este să îi prezentăm în Evanghelie și să îi ajutăm să se îndrăgostească de Isus.Oamenii vorbesc adesea că vor, mai presus de toate, ca copiii lor să fie fericiți. Credem că nu este o ambiție suficient de mare. Ne dorim ca copiii noștri să fie bucuroși. Ne dorim ca aceștia să aibă o bucurie adâncă, neschimbată și sigură – genul de bucurie care poate fi găsit doar în Isus. Genul de bucurie care poate fi găsit doar atunci când Isus este în centrul vieții copiilor noștri. Genul de bucurie care vine doar atunci când copiii noștri își găsesc în primul rând securitatea, identitatea și simțul scopului în Isus.

loading...

Add comment