Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iată de ce fetele crescute de mame reci își aleg bărbați nepotriviți.

Ca bebeluși și apoi copii, atașamentele pe care le formăm cu îngrijitorii noștri primari – de obicei mama noastră – ne învață despre dragoste și relații.Cu o mamă care este iubitoare și răspunde nevoilor noastre, ne oferă încredere prin gesturi și cuvinte, o fată învață că lumea este un loc sigur cu oameni cărora le pasă de ea.Cu o mamă rece, care fie ignoră strigătele și vocalizările noastre sau nu face niciun efort să ne calmeze, o fată învață că nu trebuie să aibă încredere în lume și că este singură.În timp ce această fiică adultă dorește o legătură strânsă, ea este întotdeauna în alertă mare, deoarece îi este frică să nu fie lăsată sau respinsă, iar acest lucru o face foarte volatilă emoțional.

O fată crescută de o mamă rece, va fi mult mai susceptibilă să iubească.Ceea ce a învățat despre iubire în copilărie, că trebuie să câștige, să lupte, să o caute și să nu i se dea niciodată liber – face mai ușor să greșească excitarea unor sentimente intense, cum ar fi furia, durerea sau frica. pentru pasiune. Ea se repede să se învinovățească.Nu are încredere în propriile percepții.În consecință, nu au încredere în gândurile și sentimentele lor, de aceea va alege un bărbat nepotrivit.Îi lipsește un model de relație sănătoasă.O mare parte din cunoștințele noastre emoționale sunt învățate de la mamă.Iar dacă mama este rece, fiica ei nu va știu cum arată sau cum se simte dragostea.

Aceasta este, în unele moduri, cea mai mare problemă dintre toate. Dacă ai crescut crezând că iubirea trebuie să fie urmărită, câștigată și te costă întotdeauna ceva, vei crede că o relație cu aceste tipuri de condiții îți oferă iubire și cel mai probabil vei alege un bărbat nepotrivit.Mamele reci lasă o amprentă mare în viața copilului lor.

De aceea căldura și iubirea unei mame este foarte importantă pentru fiica sa.Comportamentul unei mame modelează dezvoltarea unei fiice.

loading...

Add comment