Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ai ce învăța de la ea! 15 Citate extraordinare spuse de legendara Elizabeth Taylor

După ce a jucat în mai mult de 50 de filme, Elizabeth Taylor a devenit una dintre cele mai celebre vedete ale filmului. De mai bine de șapte decenii am admirat frumusețea, carisma și talentul ei în a trata personaje încărcate emoțional.Taylor a avut o performanță în sângele ei, deoarece mama ei a fost și ea actriță.Viața personală a lui Elizabeth a fost subiectul unei atenții constante a mass-media din cauza celor opt căsătorii și a unor boli grave.În acest articol am dori să ne amintim cele mai înțelepte și minunate citate ale ei, din care avem ce învăța:

„Fetele mari au nevoie de diamante mari.”

„E ciudat cum vârsta ne învață ce înseamnă răbdarea: cu cât avem mai puțin timp de trăit, cu atât suntem mai capabili să așteptăm.”

„.Cred că atunci când ajung la o anumită vârstă, unor bărbați le este frică să se maturizeze. Pe măsură ce îmbătrânesc, bărbații își iau soții din ce în ce mai tinere.”

„Succesul este un mare deodorant.”

„Problema cu oamenii care nu au vicii este că, în general, puteți fi destul de siguri că vor avea niște virtuți destul de enervante.”

„Ador să port pietre prețioase, dar nu pentru că sunt ale mele.Nu poți poseda strălucirea, o puteți doar admira.”

„Divorțul e o boală contagioasă ale cărei simptome apar în prima zi de căsătorie.”

„Când oamenii îmi spun că am tot ce îmi doresc, le răspund că nu țtiu sigur dacă am ziua de mâine.”

„Despre asa zişii oameni fără defecte putem fi siguri că au calităţi plictisitoare.”

„Mă simt foarte aventuros. Sunt atât de multe uși care trebuie deschise, și nu mi-e teamă să mă uit în spatele lor.”

„Pur și simplu faci asta. Te strădui să nu cedezi. În fiecare zi te impui să îți imaginezi un picior înaintea celuilalt, pentru a face pasul. Lupți, plângi, ceri ajutor de la Dumnezeu. Apoi te ocupi de afacerea supraviețuirii. Așa am făcut eu tot, ce am făcut. Nu există o altă cale.”

„Nu aprob în totalitate unele dintre lucrurile pe care le-am făcut sau am fost. Dar eu sunt eu. Dumnezeu știe, eu sunt eu.”

loading...

Add comment