Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

9 motive pentru care trebuie să iubești și să apreciezi un Rac. Iată de ce este una dintre cele mai de încredere zodii.

Iată 9 argumente sincere, care te vor motiva să iubești zodia Rac:

1.Loialitatea.
Racii se dedică în totalitate unei persoane sau unei idei. Această trăsătură scoate în evidență latura pozitivă a individului Rac. El nu suportă trădarea, de aceea fii precaut să nu îl dezamăgești, pentru că nu te va ierta.

2.Punctualitatea.
Racul are un simț al timpului bine dezvoltat și ține neapărat să folosească fiecare secundă în mod util. El crede că a veni la timp înseamnă a manifesta respect față de cealaltă persoană. El spune: „Dacă ai venit cu 10 minute înainte, înseamnă că ai venit la timp, iar dacă ai sosit la ora programată, deja ai întârziat.”

3.Sârguința.
Zodia Rac este obsedată de muncă. Racul își poate sacrifica somnul în favoarea unui proiect. Dacă o persoană va avea nevoie de ajutor, racul va fi receptiv față de nevoile celuilalt.

4.Logica.
În luarea unei decizii importante, racii întotdeauna se vor folosi de logică și rațiune. Ei sunt calmi chiar și în situațiile tensionate, deoarece sunt rezistenți față de emoțiile negative.

Racii își planifică și își organizează fiecare mișcare. Totul trebuie să urmeze niște pași clar stabiliți.

5.Bunătatea.
Bunătatea este o rază de soare care luminează orice încăpere în care intră un Rac. Această zodie are o atitudine pozitivă față de viață și niciodată nu acționează cu intenții rele. În societatea contemporană, racii sunt unicii care păstrează o binevoință naivă.

6.Chibzuința în cheltuirea banilor.
Racul adoră tehnologiile stilate și în vogă. El simte că anume aceste lucruri îi facilitează viața. Însă înainte de a achiziționa ceva, el va analiza toate punctele pro și contra acelei cumpărături.

7.Sinceritatea.
Racul este extrem de sincer, însă niciodată nu îți va destăinui un adevăr ca să te rănească. El te va aborda tacticos, ca să nu ai o reacție violentă asupra celor aflate.

8.Răbdarea.
Racul își poate petrece foarte mult timp pentru rezolvarea unei sarcini, fără a se irita din cauza acestui fapt. De asemenea, el este foarte răbdător într-o conversație. Te va asculta și niciodată nu te va întrerupe.

9.Familia.
Racii sunt niște familiști înăscuți. Ei sunt membri de familie de încredere, care vor acorda sprijin necondiționat. Ei vor neglija propriile necesități și ambiții de dragul persoanelor dragi.
Sursa: moimozg.ru

loading...

Add comment