Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fiecare om pe care-l întâlnești în viața ta are un scop: fie să te ajute, fie să iți dea o lecție

Fiecare om apare în viața ta cu un scop.Oamenii vin în calea ta pentru un motiv, un sezon sau o viață.Când știi care este, vei ști ce să faci cu acea persoană.Când cineva este în viața ta pentru un motiv este de obicei pentru a satisface o nevoie pe care ai exprimat-o.Au venit să vă ajute să treceți printr-o dificultate.Pentru a vă ajuta fizic, emoțional sau spiritual.Ei pot părea că sunt trimiși de Dumnezeu, și sunt. Sunt acolo pentru motivul pentru care trebuie să fie.Sunt acolo să-ți dea o lecție atunci când ai nevoie.

Apoi, fără nici o greșeală din partea dvs. sau într-un timp incomod, această persoană va spune sau va face ceva pentru a pune capăt relației.Uneori mor, uneori pleacă, uneori se comportă ciudat și te obligă să-i părăsești.Ceea ce trebuie să ne dăm seama este că nevoia noastră a fost îndeplinită, dorința noastră s-a împlinit.Și de aceea, munca lor s-a terminat.Rugăciunea pe care ați trimis-o acum a fost răspunsă și acum este timpul să mergem mai departe.

Unii oameni vin în viața ta doar pentru un sezon.Ei vă aduc o experiență de pace sau vă fac să râdeți.Ei vă pot învăța ceva ce nu ați făcut niciodată până acum.Credeți, este real.Treaba voastră este doar să acceptați lecția, să iubiți persoana și să puneți ceea ce ați învățat să utilizați în toate celelalte relații și zone din viața voastră.Se spune că dragostea este oarbă, dar prietenia este clarvăzătoare.Mulțumi-ți tuturor celor care au făcut parte din viața voastră.Deoarece, chiar dacă nu observi la acel moment, cu timpul vezi ce schimbări au apărut o dată cu apariția unei persoane în viața ta.Oamenii ne apar în cale la timpul potrivit, chiar dacă nu suntem mereu de acord cu acest fapt.Fie că apar cu un motiv în viața dvs., pentru un sezon sau chiar pe viață.

loading...

Add comment