Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 motive pentru care concubinajul este drumul spre nicăieri

Unii numesc căsătoria doar un act. Alții o numesc o legătură permanentă care nu poate fi dezlegată.Dar adevărul este că, în zilele noastre mulți tineri trăiesc și conviețuiesc împreună mulți ani înainte de a se căsători.De aceea, noi în continuare vom prezenta 10 motive pentru care concubinajul este drumul spre nicăieri.

 1. Concubinajul spune că alegerea nu este finală.
  Voi trăiți împreună, mâncați împreună și dormiți împreună înainte de a face legământul de căsătorie de-a lungul vieții. Este ca și cum ai mânca deșert înainte de felul principal – este dulce, dar nu îți va umple burtica.De multe ori, acesta este motivul pentru care multe cupluri spun întotdeauna:Simt că lipsește ceva în această relație.Ca și cum nu fac acest pas pentru că ar aștepta pe cineva mai bun.
 2. Timpul trece degeaba pe lângă mulți și refuză să se maturizeze.
  Timpul nu este un produs regenerabil. După ce a dispărut, a dispărut pentru totdeauna.Realizezi la un moment dat că alții de vârsta ta au familii și copii și tu ai rămas tot la același nivel.
 3. Concubinajul este un aranjament între doi lași.
  Fiecare dintre aceștia iti vor spune ca isi iubesc partenerul atat de mult.Dar dacă treci la următoarea întrebare: „Atunci de ce nu vă căsătoriți dacă vă iubiți atât de mult?” fie vor mormăi, fie îți vor oferi motive fragede, fie vor schimba subiectul.Este nevoie de curaj să te angajezi într-o căsătorie.Deci, prin concubinaj, veți anunța întreaga lume că sunteți un laș care se teme să cimenteze relația cu căsătoria.
 4. În concubinaj femeie crede că e căsătorită, iar bărbatul că e celibatar.
 5. Concubinajul este greșit, deoarece nu are siguranță.
  Întrucât conviețuirea este un aranjament făcut între doi îndrăgostiți, nu are siguranță.Iubitul tău poate ieși din viața ta oricând și nu poți face nimic în acest sens.Poate descoperi că mai are o altă iubită sau chiar copii cu altcineva.
 6. Dacă într-o căsătorie nelegitimă apar copiii, aceștia vor avea o stimă de sine scăzută și sunt mai susceptibili de a fi batjocoriți decât cei din casele căsătorite.Deci, nu există nici un motiv să nu-ți înregistrezi relația.
 7. Când bărbatul refuză să se căsătorească, el pare că și-a luat femeia în chirie, fără griji și obligații.Chiar dacă poate ea îi oferă totul, el nu o va considera totul.
 8. Concubinajul este greșit, deoarece este un semn de lipsă de respect.
  Lipsă de respect față de rude, prieteni sau familie.
 9. Fiecare bărbat instictiv, știe că trebuie să se căsătorească la un moment dat.Iar dacă nu face acest pas, înseamnă că nu e pregătit.Un bărbat ar trebui să-și asume acțiunile sale și să facă pasul următor.
 10. Concubinajul este greșit, deoarece este un păcat.Mai presus de orice, concubinajul este până la urmă un păcat.Este un păcat multidimensional care afectează mulți oameni.Este un păcat împotriva lui Dumnezeu Atotputernicul.Este un păcat împotriva familiei cu a cărui fiică sau fiu trăiești.Este un păcat împotriva propriului corp, deoarece Biblia spune că curvirea este un păcat împotriva propriului tău corp.
loading...

Add comment