Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sunt 5 etape ale iubirii și doar cele mai puternice cupluri trec de etapa 3

Ați auzit, probabil, expresia că avertismentul este anarmat și relațiile nu fac excepție. Experții cred că toate relațiile trec prin anumite etape și una dintre ele este, de fapt, destul de critică. În acest articol ne uităm la aceste etape și la ce ar trebui să fiți pregătiți.Noi am descoperit că este foarte interesant faptul că toate cuplurile parcurg aceleași etape și iată care sunt acestea.

Etapa 1: Noua dragoste.


Tocmai ați întâlnit pe cineva special și totul este în faza de lună de miere . Aveți fluturi în stomac de fiecare dată când vă vedeți noua dragoste, fiecare atingere este electrică și fiecare sărut este nesfârșit. Vă uitați la telefon la fiecare câteva minute pentru a vedea dacă aveți un text de la el.
Luați în minte modul în care vă simțiți acum, poate veți avea nevoie mai târziu pentru a vă reîmprospăta memoria.

Etapa 2: Stabilirea priorităților.


Simti ca e serios și esti gata sa te comporti. În mod normal, în această etapă, 2 persoane se mișcă împreună, așa că să o numim „cuplu”. Ei bine, atunci vă dați seama că viața reală nu se chicotelă mereu și flirtează. Încă mai încercați să vă petreceți cât mai mult timp împreună, doriți să împărtășiți toate gândurile și sentimentele, întotdeauna vă întrebați dragă cum a fost ziua și că sunteți sincer interesat de răspunsul lor. Totuși, rutina începe să contamineze euforia . Este ca și cum ai găsi diferența dintre călătorie și imigrație, destinația este aceeași, dar responsabilitățile sunt total diferite.

Nu pierde acea clipeală între voi doi. Dedicați-vă puțin timp doar pentru voi 2, mergeți pentru o plimbare plăcută sau pentru a vedea un film. Ține legătura, e foarte specială și foarte delicată.

Etapa 3: Certurile și dezamăgirea are loc.


Încă mai aveți sentimente puternice pentru cealaltă jumătate, dar ceva pare a fi diferit. Nu te simți atât de încântat să cheltuiți fiecare minut împreună, așa cum ați obișnuit. Responsabilitățile de zi cu zi, facturile, angajamentele de muncă și munca în gospodărie devin în calea romantismului și, uneori, vă simțiți prinși în toată această rutină și începeți să vă întrebați dacă ați făcut alegerea potrivită. Aceasta este partea cea mai periculoasă a relației și dacă reușești să o traversezi împreună, există o șansă bună ca partea cea mai grea să se termine.

Lucrați la menținerea scânteii , partenerul dvs. este totuși aceeași persoană cu care v-ați îndrăgit. Încercați să vă amintiți întotdeauna sentimentele pe care le-ați avut din zilele în care tocmai v-ați întâlnit. Și amintiți-vă că viața nu este doar despre copiii voștri, ci și pentru tine.

Etapa 4: Stabilitate.


În această etapă, vă simțiți foarte siguri în relația voastră , vă vedeți unul pe celălalt ca și cum sunteți voi cu adevărat. S-ar putea să nu simțiți că vă chiar ca în etapa 1, dar a treia etapă a nenorocirii s-a încheiat. De asemenea, ați învățat să vă dați unii altora un spațiu, înțelegeți că partenerul dvs. poate avea propriile plăceri și nu-i place, hobby-uri și obiceiuri, și este în regulă, nu trebuie să fiți ca gemenii siamezi tot timpul. Amândoi puteți rămâne pe cine sunteți ca indivizi și vă păstrați încă legătura.

Etapa 5: Angajamentul.


Dacă ați ajuns în această etapă, felicitări, ați devenit o echipă de acum în viață reală . Nu mai pierdeți prima etapă romantică, deoarece sunteți foarte confortabil cu relația dvs. și nu vă puteți imagina chiar că este diferit. De asemenea, ați acceptat că suntem cu toții perfecți în imperfecțiunile noastre.

Învățați-vă copii cum v-ați păstrat sentimentele pe tot parcursul vieții, bineînțeles că ați trecut prin unele provocări împreună, dar iubirea adevărată poate trece peste toate acestea.

loading...

Add comment