Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oriunde te-ai afla, nu uita că ai o mamă care te iubește și te așteaptă mereu acasă

Oriunde ai fi, nu uita de mama ta.Orice ai face, nu uita că ea te iubește.Dintre toate tipurile de iubire, iubirea de mamă este cea mai puternică.Dragostea dintre mamă și copil apare instantaneu, ca o legătură care unește două corpuri și suflete. Dragostea unei mame este necondiționată și veșnică.

Când spunem că natura este înțeleaptă, unul dintre lucrurile la care ne referim este legătura dintre mame și copii.Instinctul unei mame de a-și proteja pruncul, începe din momentul în care știe că este însărcinată. În următoarele nouă luni, deși ea încă nu își vede copilul, el sau ea devine cel mai prețios lucru din lume.Relația dintre mamă și copil este una sănătoasă, bazată pe iubire necondiționată, afecțiune și respect.Mama și copilul formează o legătură de atașament, construind o relație care le va influența atât mai mult decât aproape orice altă experiență din viața lor.

Mamele oferă iubire necondiționată pe tot parcursul vieții, care nu depinde de circumstanțele sau caracteristicile copilului.Nu trebuie să câștigăm dragostea mamelor noastre. Aceasta ne oferă o doză suplimentară de stimă de sine, care provine din sentimentul că merită să fim iubiți pentru cine suntem, nu pentru ceea ce facem.Mamele sunt singurele care ne iartă indiferent de greșelile făcute.Ele ne iubesc fără să le pese dacă suntem destepți, bogați sau frumoși.

Mitologia și religia fac referiri multiple la iubirea necondiționată dintre mamă și copil și la puterea maternității în general.Exte cazul lui Fecioara Maria a doctrinei catolice, care rămâne însărcinată, deși este virgină și își vede fiul murind pe cruce. Ea continuă să-l învingă pe Diavolul însuși, care nu este capabil să o privească direct.De mii de ani, am venerat această legătură de neîntrerupt pentru puterea pe care o dă celor care o împărtășesc.

Dragostea mamei noastre ne susține, așa cum suntem, fără să ne schimbăm și ne ajută să mergem înainte cu încredere în sine.De aceea, oriunde te-ai afla, nu uita că ai o mamă care te iubește și te așteaptă mereu acasă cu brațele deschise.Orice vârstă ați avea, amintiți-vă întotdeauna, nu va mai exista niciodată o altă iubire ca cea a mamei. Ea este îngerul tău păzitor.Iubește-o cât timp o ai aproape de tine.Nu știi cât doare lipsa ei.Iubește-ți întotdeauna mama! Nu vei mai avea alta!

loading...

Add comment