Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când ți-e bine toți sunt cu tine,când ești la greu rămâi doar cu Dumnezeu

Cam așa stau lucrurile în viață.Atunci când îți merge bine și ai de toate, toți sunt cu tine, dar atunci când îți este greu și treci prin momente dificile în viață, rămâi doar cu Dumnezeu.A avea credință în Dumnezeu în perioadele dificile poate fi cea mai bună decizie.

Dumnezeu nu ne-a promis tuturor că viața va fi roz întotdeauna. Nu în această lume prezentă, în orice caz. Acea idee greșită nu are loc în mesajul evangheliei creștine. Când viața pare plină de durere, trebuie să ne amintim ce i-a spus Pavel lui Timotei despre „suferința îndelungată ca un bun soldat al lui Iisus Hristos” (2 Timotei 2: 3). De asemenea, ar trebui să avem în vedere câteva principii foarte largi, care sunt fundamentale pentru viziunea asupra lumii biblice.

În primul rând, nu trebuie să uităm niciodată că trăim într-o lume rea. Dacă lucrurile merg prost și încercările ne ating, aceasta nu este o reflecție asupra puterii și autenticității iubirii lui Dumnezeu. Nici nu implică neapărat că am păcătuit împotriva Lui sau L-am nemulțumit. Pur și simplu înseamnă că lumea nu este ceea ce ar trebui să fie.

Vestea bună este că Domnul nu se mulțumește să ne lase acolo.Tatăl nostru din ceruri are un plan de a remedia ruperea lumii și de a vindeca durerea din viața noastră personală. El ne-a iubit suficient pentru a-L trimite pe Isus Hristos, singurul Său Fiu (Ioan 3:16), pentru a inversa efectele căderii. Hristos a ajuns să ne împace cu Dumnezeu, unul cu celălalt și cu adevărata noastră ființă umană.El va șterge orice lacrimă din ochii noștri și va fi alături de noi la bine și la greu.El a promis că nu te va părăsi sau te va părăsi El îți aude rugăciunile chiar și în vremurile întunecate, când pare absent și tăcut.

Am învățat că încrederea în Dumnezeu și credința în Dumnezeu nu trebuie să fie doar o clipă, ci o viață.Dumnezeu este credincios și ne cunoaște, ne-a format în pântecele mamei noastre (Psalmul 139), ne-a creat, ne-a mântuit, ne-a chemat și știe să ne răscumpere. El știe să lucreze toate lucrurile pentru binele nostru.Te încurajez, să te uiți la Isus și să ai încredere în el. Dacă vă aflați într-unul dintre acele momente care nu au mers așa cum v-ați dorit, nu uitați să priviți înapoi și să vă reamintiți-vă de toate momentele în care ați văzut bunătatea lui Dumnezeu. El este bun și este credincios.

loading...

Add comment